Най-големите мъжки недостатъци по зодии

Виж какви проблеми да очкаваш от него, в зависимост от неговата зодия!

 
 

Всеки мъж си има недостатъци.

** Кои мъжки недостатъци привличат жените?

Учените съставиха списък с мъжките недостатъци, които привличат жените.

Миризмата на свежа мъжка пот вълнува дамите и засилва сексуалното им желание.

За нежния пол потящите се мъже съвсем не са отблъскващи, а напротив. Учените обясняват това със състава на потта, която съдържа хормон, засилващ сексуалния апетит и настроението на жените.

Посивялата мъжка коса също не се счита за недостатък. 70% от жените свързват сивата коса с узрял мъж с натрупан житейски опит. Белезите пък като магнит привличат жените. Видят ли белег, жените подсъзнателно фантазират "опасните приключения", които са правили мъжете, за да получат подобна рана. Няма жена, която да не харесва и мъже с очила. Те говорят за интелигентност и образование.

Ние не сме много съгласни с мнението на учените, но все пак виж  какви „изненади“ може да очакваш от мъжете от различните зодии!

Галерия: Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Виж всички снимки

** Кои женски недостатъци харесват мъжете?

Трябва ли да бъдете перфектни, за да се харесате на някой мъж. Истината е, че мъжете си падат много по някои женски "недостатъци", които нежният пол не обича в себе си.

Неща, които жените не харесват в своя характер или външен вид, се оказват доста привлекателни за силния пол. На първо място мъжете споделят, че харесват пищни жени, които в същото време са си наумили, че са извънредно пълни и се подлагат на строги диети. В действителност обаче много малко мъже си падат по фини, кльощави девойчета. Повече харесват добре изписаните женски форми, подчертани с тънка талия.


Малкият бюст също е сред нещата, които жените слагат в графата недостатъци, но всъщност доста мъже оценяват плюсовете на малките гърди. Например не е задължително да носите сутиен, което направо подлудява срещуположния пол.

Мъжете от коя зодия са най-верни!


Добрият апетит изглежда сладък в очите на мъжете. Жените, които не се притесняват да си поръчат сочна пържола и след това да завършат вечерта с десерт, впечатляват господата. И обратното онези, които се правят пред мъжете, че похапват само плодове и салати, а в тяхно отсъствие опустошават хладилника, правят по-лошо впечатление.


Неизисканите дрехи също могат да привлекат вниманието на силния пол. Много жени се притесняват, че нямат луксозен и елегантен гардероб, но това не ги прави по-малко стилни. Без значение какви тенденции предлага модата, мъжете харесват жени, които умеят да се обличат с вкус, без да разграбват магазините.