Най-глупавите причини да се омъжиш (няма да повярваш!)

"Тя просто искаше да се види в булчинска рокля..." и още няколко също толкова странни причини за организиране на сватба.

 
 

"Тя просто искаше да се види в булчинска рокля..." и още няколко също толкова странни причини за организиране на сватба.​

Съставихме списък с топ 10 на най-глупавите причини за организиране на сватба.

Кино реалност: колко всъщност струват сватбите от филмите, виж в галерията долу:

Галерия: Кино реалност: колко всъщност струват сватбите от филмите

Виж всички снимки

►►► Топ 7 на булчинските тенденции за 2022 година

Да се ​​омъжиш по любов е прекрасно, но в 21-ви век се оказва леко в сферата на фантазията. Двойките се женят по най-странни и глупави причини. Събрахме някои от най-шокиращите.

1. Защото е време

Оказва се, че при доста жени на около 30 започва да им се върти в главата мисълта: „Време ми е“. И най-често с тази мисъл идва втора: „Всичките ми приятелки вече са се омъжили и са родили деца, аз какво чакам?“

2. Защото мама иска внуци

„Искам вече да имам внуче!“ Или по-тежко: "Ще умра, но няма да видя внуците си!" Фино изнудване от устата на всяка майка. Аргументите от поредицата „не е нужно да се жениш, за да имаш деца“, но за всички е известно, че след това нещата стават съвсем други!

3. "Защото след 5 години вече никой няма да има нужда от теб"

"И какво очакваш - все по-млади момчета и момичета ще идват след теб. Те, разбира се ще имат много по-голям шанс за любов и семейно щастие от теб..."

4. Защото сте заедно от много дълго време

Вече сте заедно от три години - време е да узаконите взаимоотношенията си. По тази причина, между другото, повечето хора се женят, когато в една връзка вече не се усеща трепета на любов. В такива случаи подписът и смяната на фамилията само ще ви доближи до момента на раздялата, а не обратното.

5. Защото си бременна

„Скъпи, бременна съм, хайде да се оженим“ – това трябва да са две различни изречения. Първото да бъде „Скъпи, бременна съм“, а второто: „Хайде да се оженим“. И те не трябва да са свързани по никакъв начин.

6. Защото е време да се успокоиш

Вече си сериозен човек, мениджър на отдел във фирмата, в която работиш и защо да не се омъжиш? Всичко си имаш за пълното щастие, освен съпруг...

7. Защото родителите му са влиятелни и известни личности (в конкретна среда)

И дори не в смисъла, че можеш да спреш да работиш и да очакваш да те издържат... А по-скоро, че биха ви създали проблеми, ако не видят пръстени на ръцете ви.

8. Заради подаръците за сватбата

"Отдавна си мечтаем за околосветско пътешествие, а и винаги съм искала да имам гривна с диаманти, а на сватбата има реален шанс да получим всичко".

9. Заради всички намеци

Въпреки намеците на всички около теб - включително и обсъждането на размерите на пръстените не трябва да те подвеждат! Сватбата трябва да се състои тогава, когато и двамата се почувствате готови за това - в противен случай - не трябва да се забърквате в това приключение!

10. Защото от малка си мечтаеш да се видиш в бяла рокля

Сериозно ли?! Запази си час за проби в някой булчински бутик (безплатно е), виж се, снимай се дори, Това е повече от достатъчно, но определено не е причина да се омъжваш!