Най-добрите любовници според зодията

Виж кои представители на зодиака са най-страстни в леглото!

 
 

Сигурно си се чудила кои знаци от зодиака са най-страстни и кои са нежни и спокойни.

Сексуалното поведение на човек, както и неговите предпочитания и нужди са област, която е трудно да се реазглежда през призмата на само една гледна точка. Ето обаче някои насоки.

Галерия: Какво казва зодията ти за твоята вярност

Виж всички снимки

Най-добрите любовници според зодията

Зодия Овен

Мъжът-овен е непредсказуем и ако любовника ти прави неочаквани изненади, провери датата му на  раждане, най-вероятно тя е март или април.  Можеш да очакваш всичко от него. Той е самохвалко, но високата му самооценка съвесем не е без покритие. Срещайки с мъж от тази зодия, трябва да си готова за импулсивност в леглото, но не го очаквай и в ежедневието. Той е достатъчно дипломатичен и добър с жените. Той няма да очаква от теб, повече отколкото ти ще му позволиш, но обещаното ще си потърси със сигурност. Повечето жени са податливи на чара на мъжа от тази зодия, от което той се възползва.  Езикът и способността му да обеждава имат почти магически ефект, така че бъди внимателна. Но и трябва да се отбележи, че много приятна черта от характера му е неговата отдаденост като любовник. Той ще продължи да прави необходимото за благоразположението ти, дори и след първата ви интимна нощ, няма да охладнее към теб, няма да загуби интерес. 

►►►ВИЖ ТУК: Секс стилът му според рождения ден!

Зодия Рак

Мъжът-Рак е сред най-чувствените представители от мъжки пол. Затова и никоя жена, която има връзка с такъв мъж, не може да оплаче от липса на внимание и хладно отношение. Ако той e  влюбен в теб, това може да се види с просто око. Ще те обсипва с комплиметни и грижи по всякакъв начин, но най-важното ще е искрен и откровен. И ако ти по някакъв начин пренебрегваш или отхвърляш тези му действия, няма да е чудно, ако нещата между вас не потръгнат. Той не просто ухажва, а ти дава възможност и ти да ухажваш него, което демонстрира голямо доверие. В сексуално отношение от този мъж може да очакваш да реализира всичките ти фантазии. А и винаги се фокусира върху твоето удоволствие, като запомня всичките ти ерогенни зони. Той не е от този тип хора, които ще те принудят към нежелани експерименти, ще те притискат и ще очакват безусловно подчинение. По-скоро е скромен изпълнител. Някои жени се оплакват, че му липсва волност и това, разбира се е абсолютно грешно. 

Виж какви любовници са и останалите зодии:

Галерия: Кои са най-добрите любовници според зодията

Виж всички снимки

А ето и няколко признака, които издават, че той ще бъде зле в леглото:

1. Мразиш начина, по който се целува.

Първият път, когато целунеш нов човек не е най-променящото живота преживяване, но ако със сигурност оценяваш техниката му на целуване на „супер гадна“, то няма какво да очакваш от него. Би ли допуснала този пробиващ като свредел език да се доближи близо до вагината ти? Никога!

2. Основната му форма на упражнения е разходка до хладилника.

Няма значение колко е мил. Ако движението му за деня се състои в ходене до хладилника, сядане на дивана и хващане на дистанционното, то едва ли ще е способен да те смае с издръжливост, в която и да е поза.

3. Ако трябва да признаеш сама пред себе си, дори не си сигурна, че го харесваш.

Излизала си с него няколко пъти и след всяка среща си мислела, че той е донякъде хубав, донякъде забавен, донякъде ти се прави секс с него. За съжаление, точно това „донякъде“ е пагубно за умопомрачителните еротични забавления. Защото и те ще стигнат „донякъде“, а не до края, с фойерверки и сладолед за десерт.

►►►ВИЖ ТУК: Останалите признаци, че той ще бъде зле в леглото!

Виж какво мъжете споделят за играчките, които им харесват или вече са им омръзнали:

Кое е готино в леглото!

Фотоапарат – „Момичето с което се виждах се снима, докато беше отгореми. До сега пазя този подарък“ М, 26

Перука – „Моята приятелка си сложи перука и се престори, че не е тя. Така се възбудих!“ Д, 22

Жартиери и чорапи – „Когато моята годеница настоя да й вържа ръцате със секси-чорапите й, преди да й доставя наслада, аз не възразих“ Х, 27

Червило – „Приятелката ми пишеше по цялото ми тяло мръснишки надписи, после ги трием“ Д, 20

Галерия: Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от...

Виж всички снимки

Кое не е особено привлекателно в леглото!

Шоколад – „Това е привлекателно само на теория, но аз съм уморен да се опитвам да изпера подозрителни кафяви пена от спалното си бельо“ Д, 21

Ароматни свещи – „Тази ванилова миризма ми напомня на къщата на баба ми„ К, 19

Високи токчета – „Не зная какви филми гледа, но е дяволски болезнено, когато те настъпят с токче по бедрото или хълбока" В,30