Най-добрата дата за сватба през 2022-ра година

Внимавай за Ретроградния Меркурий!

 
 

Внимавай за Ретроградния Меркурий!​

Както миналата, така и тази година се очаква да има доста сватби, които бяха отложени от 2020-та година. И ако си сред тези, които все още не са определили датата на големия ден, специално за теб сме направили списък с най-щастлвите дати за сватбено тържество през 2022-ра година.

Каква е твоята сватбена рокля според зодията, виж в галерията долу:

Галерия: Каква е твоята сватбена рокля според зодията

Виж всички снимки

►►► Защо булката хвърля букета?

Предполагаме, че знаеш, че има както благоприятни, така и кофти дати за сключване на брак през цялата година. В астрологичен план най-лошият период за сключване на брачен съюз е времето на ретрограден Меркурий: според статистиката такива бракове завършват с развод или проблеми през целия семеен живот. (А ти със сигурност не искаш това!)

Най-щастливото време е разбира се, периодът, когато повечето планети са в съзвездията на Рак или Лъв, символизиращи любов, радост и щастие. Имайки предвид факта, че от края на април Черната луна ще се движи в синхрон със знака на Рака (точката на изкушение, лъжи и неприятности), периодът от края на юни до средата на юли не е най-добрият за брак.

Съжаляваме, ако току-що разбихме мечтата ти за перфектната плажна сватба, но по-добре подходяща сватба и щаслтив брак, отколкото най-красивата и неуспешна сватба, нали?! 

През 2022 г. най-благоприятната дата за сватба е 28 юли - на този ден ще има новолуние в знака на Лъв. Тогава ще има невероятна творческа енергия, която ще допринесе за просперитет и благополучие, както на бракосъчетанието, така и на взаимоотношенията ви в бъдеще.