На мода е естественaта красота

Bevola – новата линия козметика на Kaufland, e създадена с мисията да подчертаe естествената красота и индивидуалност.

 
 

Естественото и натуралното – както в държанието ни, така и във външния ни вид или отношението към света – е по-актуално от всякога.

И тази тенденция е тук, за да се задържи. Особено, когато става въпрос за грижите, които полагаме за себе си. Те са ключът към това да се чувстваме добре в собствената си кожа и най-вече да подхраним нашето самочувствие и увереност.

Именно увереността е в основата на философията на bevola – новата ексклузивна козметична линия на Kaufland. Тя е създадена с мисията да подчертаe естествената красота и индивидуалност и да стимулира увереността да се чувстваш добре в собствената си кожа.

Богатото разнообразие от качествената козметика на bevola включва по нещо за цялото семейство.

За дамите серията предлага специално адаптирани към всеки тип кожа продукти от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера.

Мъжката линия набляга на продукти за лице и тяло, съобразени изцяло с характера на мъжката кожа.

Bevola мисли и за най-малките представители на семейството. За тях марката предлага широк спектър от продукти – от специална грижа за бебешката кожа с продукти, произведени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и екстракт от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и изключителен бебешки сапун.

За да осигури безспорното качество и сигурност в ежедневната грижа за тялото, всички продукти с марка bevola са дерматологично тествани на глобално ниво.