На какво си способна в леглото според зодията ти

Какви ли са мръсните ти сексуални желания според хороскопа? Нека разберем.

 
 

Дали си добро или лошо в момиче в леглото зависи много от зодиакалния ти знак.

Ако се чудиш откъде идват най-съкровените ти сексуални желания, може би трябва да погледнеш хороскопа си, който може да ти каже много за това по какъв тип игрички между чаршафите си падаш.

Ако си Овен, то ти си позната с вкуса си към приключения и склонността да пробваш нови неща.

Така че, общо взето си готова да опиташ всичко, което предлага сексуалното меню. Единственото, с което не можеш да се примириш е монотонността. Ако партньорът ти е скован в леглото и повтаря едни и същи пози и движения отново, и отново, със сигурност бързо ще го зарежеш за някой по-пикантно настроен екземпляр.

Поздравления, Скорпионе – ти се славиш като най-сексуалния знак в целия зодиак. Егото ти е толкова голямо, че обикновено партньорите ти гледат да не го галят много, много, защото не искат съвсем да полетиш в облаците от задоволство.

Притежаваш перфектната комбинация между агресивност и страст, която подпалва всичко в спалнята. Способна си да притиснеш партньора си до стената (буквално и преносно), докато не го накараш да се съгласи на всички перверзии, които си му замислила. Чувството да доминираш те възбужда неимоверно.

ВИЖ и останалите зодии!

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

** Еднообразието изморява. Особено щом става дума за секс. Или ако не искаш твоят любим да е в леглото ти с единствената цел... да се наспи добре, трябва постоянно да разпалваш страстта в него. Или поне любопитството.

Пробвай да задоволиш сексуалните му фетиши!

Знай, че няма такова нещо като нормална сексуалност. Обществото има ясна представа какво е нормално и приемливо сексуално поведение, Но всъщност отклоненията са твърде често срещани и са нещо като норма. Не си подвеждай по факта, че медиите представят нещо за приемливо и карат масите да се съобразяват с него. Ако си отраснала в свят, където мъжете носят дамско бельо, ти ще смяташ, че това е съвсем в реда на нещата.

Разбери защо неговият фетиш те отблъсква

В днешно време медиите се надпреварват да ни учат кое е готино и кое не и ние го възприемаме лесно, без дори да се замисляме, че ни промиват мозъците. Сексапилът е социална конструкция, която научаваме чрез посланията на средствата за масова комуникация.

►►► Виж тук още идеи, с които да задоволиш сексуалния му апетит!

** Ако не можеш да прецениш дали той те харесва истински или си само поредната бройка за него, то тогава виж какво казват звездите за вашите любовни съвпадения!  

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки