На гребена на емоциите с Cosmo Summer Tour 2022!

Летни мигове, смях до безсилие, игриво настроение...

И цял куп приятни забавления с подаръци поднесе Cosmo Summer Tour ’22, заедно със своите страхотни партньори. Разпалихме емоциите в 9 от най-готините локации по Южното Черноморие - Kohi Kohi Beach Bar, Bar Borracho, Django Surf & Bar, Бар Куче & Куче, Tokka Bar, Club 35, Beach Bar Butterfly, Beach Club 365 и El Tubo Beach Bar.

Обещахме и развълнувахме с нестандартни моменти всяка една от топ плажните ни дестинации и ако си се включила в нашето морско приключение, сме сигурни, че сме утолили жаждата ти за безкрайно забавление! Както знаеш (типично за нас) в един момент ти отправяхме по-специални предизвикателства и покачвахме градусите, а в следващия – вече бяхме готови да те разхладим с шумни наздравици!

Верни на себе си и грижата за теб, която винаги ни е топ приоритет! И тази година се подготвихме добре, за да се справим с жаркото слънце, и не пропуснахме да се погрижим за хидратацията на твоята (и всяка друга усмихната) компания с дръзката игра на Neutrogena® „Хидратирай компанията“.

Освен множество подаръци в томболата, представихме и всяка от трите серии, разработени с дерматолози - „Hydro Boost“, „Bright Boost“ и „Cellular Boost“. Сигурни сме, че те уверихме, че с тяхна помощ можеш да заключиш необходимата хидратация в кожата през целия ден и правилно да се погрижиш за еластичността и тонуса ѝ пълноценно, за да остане тя докрай сияйна под слънчевите лъчи.

И разбира се, защото искахме да се отдадем свободно на танците и веселието под слънчевите лъчи, заедно с dm България и тяхното разнообразие от видове слънцезащитни продукти на марката SUNDANCE, защитихме кожата на всички от неприятните UV лъчи и фриволно се забавлявахме в ритъма на плажното настроение.

Поканихме всички приятели за снимка пред фото-стена с любимите фламинги и подарихме уханието на незабравимо лято под формата на чудесните продукти от dm марката Balea!

Cosmo обича лятото и забавлението по много, затова с Нестле за Живей Активно показахме, че за активния начин на живот и поводите за забава няма пречки дори и на горещия пясък. Разнообразихме лежерния ритъм с няколко плажни игри за тонус и наградихме дръзките участници с любими награди.

Грижата за жизнеността и красотата на косата, оставихме изцяло в ръцете на Revalid®, заедно с тях и играта им разбихме всеки от признаците на изтъняващите коси по вълнуващ начин. Освен това те запознахме с революционната им серия срещу старееща и изтъняваща коса, която освен че запазва еластичността на косъма, предпазва косата и скалпа от UV лъчите, за да си спокойна на плажа. Споделихме ти още не малко безценни съвети и ти подарихме от продуктите на Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид, които да осигурят желаната гъстота, плътност и здравина!

Споделихме ти не малко безценни съвети как да запазиш еластичността на косата си през целия сезон и ти подарихме от продуктите Revalid® Anti-Aging шампоан и Anti-Aging флуид, които да осигурят желаната гъстота, плътност и здравина!

При толкова много дни на забавление се нуждаехме и от сигурен помощник, който да ни гарантира свежест от главата до петите по време на всички любими мигове, прекарани край морето. Супер свеж остана и всеки около нас! Това се дължеше не само на невероятния ритъм на лимбо танца и настроението, което се създаде, а защото разчитахме на помощника ни Хлорофреш на Nature’s Way до самия край!

По време на турнето си затвърдихме вярването, че всяко слънчево място обича компанията на Ouzo Of Plomari България. Не пропуснахме и това лято да предизвикаме повод за много ледени наздравици сред големите компании, гласящи „Където има слънце, има и Plomari“, а те отекваха в прегръдката на морската шир през цялото време на специалния ни #happyhour.

По традиция зарадвахме големите победители в турнира по табла със специалните награди – Plomari табла и комплект за компанията, с които да подариш повод за още слънчеви моменти с приятели!

Обещахме си (а и на теб!) да бъде щуро и го направихме точно такова! Ден след ден с Durex България бяхме неуморими да те предизвикваме с въпроси (както теб, така и всички останали).

Останахме приятно изненадани, че не малко дръзнаха да отговорят на въпросите, но... Шшшт! Лятото ще пази тези истории, както сигурната защита на Durex пази сливането на деня и нощта ведно без задръжки.

Най-щурите ни Cosmo приятели раздадоха много широки усмивки пред обектива и успяхме да запечатаме най-емоционалните мигове от това розово приключение. Разгледай тези паметни и безпаметни мигове тук!


И това лято по Черноморието ще се носи споменът за Cosmopolitan Summer Tour ’22 с дъх на незабравимо морско приключение! А за следващото обещаваме да се видим отново там - на любимата морска ивица...