Мъже, жени и отношения: очакване срещу реалност

Трябва да признем, че момичетата обичаме да фантазираме и наистина очакваме тези фантазии да станат реалност.

И често реалността е далеч от идеалната романтика, която си представяш и очакваш директно от екрана на телевизора да се появи в твоя дом. И тогава - без да се бави идва хитовият парад на разочарованията във връзките.

Първа среща с гадже

Очаквания:

Всичко трябва да е като по филмите! Спокойна атмосфера, той е самоуверен, води интересен диалог, слуша внимателно и те гледа със (не)скрита наслада. Една доста сериозна половина от момичетата мечтаят за това. Но често първата палачинка или загаря, или се разкъсва, или става на бучки. Научно доказан факт...

Реалност:

„Скъпа, нека не се привързваме към утопичната представа за крайно романтични срещи... Малко е глупаво, нали?" Позната фраза? О, да…

Истински джентълмен

Очаквания:

Той ще отвори вратата, ще те покани да минеш напред, ще премести стола ти, ще поръча такси, при всякакви обстоятелства ще удържи на думата си... Хайде, спри! Такива мъже са включени в Червената книга на редките видове.

Реалност:

Така че бъди готова да го пуснеш напред първо той да мине, да отвориш вратата на колата и, ако е необходимо, сама да напомпиш гумите на колелото си.

Комплименти

Той, като никой друг, забелязва всички характеристики на външния ти вид и умело ги изтъква. Но ти, красавицата с кафяви очи, не бива да се учудваш, ако след една година от връзката ви, когато го попиташ какъв цвят са очите ти, той, примижавайки, отговори: „Сини?“.

Общи интереси

Очаквания:

Разбирате се перфектно. Имате изненадващо сходни вкусове и винаги има за какво да си говорите. Всеки път по време на разговор ти, задавена от наслада, казваш: „И аз го обичам!”, „И на мен ми се случи!”, „Любимата ми група! И ти ли я слушаш?

Реалност:

Уви, това се случва само първите два дни...

Галерия: 10 женски навика, които могат да съсипят всяка...

Виж всички снимки

​Той не забелязва никого освен теб

Очаквания:

Ти си единственият човек на света... и само ти си в състояние да привлечеш вниманието му...

Реалност:

Е, на съседната маса е онази блондинка с доста впечатляващи форми.

Среща с приятели

"Кажи ми кой е твоят приятел и аз ще ти кажа кой си." Очакваш, че обкръжението му е съставено от добре възпитани, успешни момчета, с които лесно можеш да намериш общ език. Никой от тях няма да ти се присмее и да му каже каква рядка кучка си и че той изобщо не е за теб. Ооо, наистина ли мислиш така?!…

Запознанство с родителите

Очаквания:

Неговото семейство е твоето семейство. Идваш да се запознаеш с близките му и веднага се включваш в приятната домашна суматоха. Всички се радват да те видят, вече са се влюбили в теб, а майка му разказва забавни истории от детството му. Никой не те поставя зад детектора на лъжата, не подрежда въпроси и не следи всяко твое движение...

Реалност:

Всъщност не.

Закуска в леглото

Събуждаш се от приканващата миризма и поздрава му: „Добро утро, скъпа“... В най-добрия случай след първата ви нощ заедно и на 8-ми март.

Разходка и кино

Късно вечерта, разбира се, той ще изхвърли конзолата в кошчето и ще те покани на кино. В крайна сметка времето с теб е безценно, скъпа мечтателко!

Съвместно готвене

Очаквания:

Ти носиш ризата му, той е без, забързано мие чиниите, докато довършвате сладката торта, която сте направили заедно. Едно от най-сладките очаквания и силни разочарования.

Реалност:

Смири се, момиче, миенето на чинии не е мъжка работа!

Изненада

Момичетата винаги искат мъжете да ги изненадват с всякакви неща. Така че вземи своята "Киндер изненада" и се радвай.

При спешен случай той...

Очаквания:

Той ще се превърне в Супермен, ще те защити с гърдите си, никога няма да се засегне и ще разпръсне всички злодеи в различни посоки, а ти с вълнение ще разкажеш на приятелите си за това.

Реалност:

Страхотна фантазия! Но не се учудвай, ако при спешни случаи ролята на Супермен ще бъде отредена на теб.