Мъжът Водолей: как да го накараш да се влюби

Мъжете от тази зодия не са лесни за превземане - виж защо и как!

 
 

Бъди готова за това, че мъжът-Водолей е човек на думите, а не на действията. На него постоянно му хрумват нови идеи, но да ги реализира му е много трудно.

Ти трябва да направиш всичко възможно да го вдъхновиш да действа.

Той е отличен приятел, който винаги ще ти се притече на помощ. Готов е да помогне на всеки, без да иска нещо в замяна – просто характера му е такъв. Знае, че света не е съвършен, но не страда от това, напротив – умее да открива щастие в малките ежедневни мигове.

Винаги е приятно да си в неговата компания, защото демонстрира отличен вкус и приятелско отношение към хората.

Галерия: Женските зодии и какви мъже им подхождат в...

Виж всички снимки

Мъжът-Водолей се учи през целият си живот.

Той има склонност към самообразоването, но по правило е непостоянен и му липсва системност. Във връзките си, той идеализира партньорките си и често страда по изгубената любов. Трудно оценява настоящия момент, затова не бърза да се жени, а продължава да очаква перфектната половинка.

Как да накараш този мъж да се влюби в теб?

Галерия: Секси трик, за който мечтае - зодия Везни,...

Виж всички снимки

Бъди подготвена, че в началото на връзката ви, често ще споменава бившата си възлюбена.

Това не означава, че тя е била много повече то теб, просто той обича да се самосъжалява и да страда по миналото. По принцип, предпочита да си остане вкъщи и да си поръча пица пред шумните вечеринки, защото е отявлен интроверт. Не, че ще се откаже от срещите и общуването с приятели, но не е готов да излиза всяка вечер.Много е приятно да се общува с този мъж. Той е интересен и открит събеседник, което и най-вероятно ще те привлече към него.

►►► ВИЖ ТУК, 5 сигурни знака, че той те харесва!

Чувства се щастлив, когато усеща себе си значим и ценен.

Опитай да му привлечеш вниманието, като му предложиш съвместен проект или някакво малко приключение и с радост ще откликне. Често представителите на тази зодия са пасивни, така че не се чуди дали да направиш първата крачка и да го покани на някое необичайно място. Покажи му, че си многопластова и интересна личност. Той ще се влюби в това момиче, което успее да го удиви.

Галерия: Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Виж всички снимки

Поведението на влюбения мъж-Водолей!

Как да се държиш с него?

Със него никога няма да ти бъде скучно. Независим и креативен, ще внесе в живота ти нов вихър от нови идеи и приключения. Благодарение на него ще се научиш да се наслаждаваш на живота и да цениш малките неща.

►►► ВИЖ ТУК, 10 неща, които да не правиш, за да не избяга ТОЙ от теб завинаги!

Как да разбереш, че е влюбен?

Друго нещо е да искаш да го заведеш до олтара. Той дълго не може да се реши на такава крачка, дори и да те обича. Проблемът е в това, че през цялото време е в очакване на нещо, което му пречи да планира бъдещето си. Но, ако все пак ти направи предложение – поздравления. Ще бъде нежен, верен и грижлив съпруг. Имай в предвид, че той се отнася лекомислено към парите и бъдещето като цяло. Ако не ти допада подобен подход, то ти предстоят сериозни трудности.

В сексуално отношение, той не бърза, особено когато е влюбен.

Което е и признак за сериозните му намерения. Предпочита първо да те опознае, преди да те вкара в леглото си. Където е толкова изобретателен, колкото и в живота, така че се приготви за интересни експерименти.