Мъжът с най-големия пенис е признат за инвалид

Това е историята на мъж, доказваща, че размерът има значение, но то невинаги е със знак плюс.

Историята на този мъж е истинска трагедия, доказваща, че размерът има значение, но то невинаги е със знак плюс.

Ами ако пенисът му е твърде малък? Разбери решенията в галерията долу.

Историята на този мъж е истинска трагедия, доказваща, че размерът има значение, но то невинаги е със знак плюс.

Ами ако пенисът му е твърде малък? Разбери решенията в галерията долу.

Галерия: 5 задоволителни пози, ако партньорът ти е с...

Виж всички снимки

Мексиканецът Роберто Кабрела, който се счита за притежател на най-големия пенис в света (цели 48 сантиметра!) е признат за инвалид (пише The Sun). При това именно заради тази своя особеност.

Ако се вярва на 54-годишния мъж, тръните в живота му са значително повече отколкото розите. Преди време той е живял в САЩ, но през 2011 е депортиран в Мексико и сега е принуден да преживява в градчето Салтильо с мизерни пари, които държавата му плаща на четири месеца, и да се прехранва с царевица и леща от безплатните обеди.

Бедният човечец казва, че пенисът му, който стига някъде до средата на коляното му, му пречи да работи. „Не мога да нося фирмено облекло, като другите хора, не мога да коленича, не мога да тичам... Затова работодателите ме гледат накриво. Обещават да ми звъннат и изчезват безследно“ – оплаква се Роберто.

Той вече веднъж е молил властите да му дадат инвалидна група, но първата му молба се връща с отказ. Е, най-накрая чиновниците явно са се смилили над него.

„Ама защо се мъчи този мъж? Да го отреже и да се свърши с тази драма“ – ще възроптаеш разбираемо най-вероятно ти. На мексиканеца наистина му предлагат скъсяване на пениса, но той отказва категорично. Работата е там, че Роберто влага огромни надежди на порноиндустрията, мечтае да направи кариера и да печели много, именно с недъга си.

Да, наистина преди няколко месеца на нашия герой му дават роля във филм за възрастни на медицинска тематика. Но с това ангажиментите му на този етап се изчерпват.

В момента Мистър Пенис е самотен и не вижда перспективи в личния си живот, защото жените (напълно разбираемо!) се страхуват да правят секс с него.