Mъжките фрази, които вбесяват жените

Внимание, мъже!

 
 

Внимание, мъже!​

Съставихме списък с най-досадните (буквално до скърцане със зъби) фрази, които често чуваш от половинката си. Мъже, ако четете това - искрено ви молим, избягвайте всички тези фрази! Нека има мир във връзките ви!

Как да го съблазниш в зависимост от зодията му, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

►►► 9 скрити проблема във взаимоотношенията ви

"Не ми пука"

Универсален мъжки отговор на всеки въпрос: "Каквo ти се хапва - месо или риба?" - "Не ми пука". И тогава слагаш рибата на масата и получаваш изкривена физиономия - "Ето, виждаш ли, все пак си искал месо. Тогава говори!"

"Казах ти!"

"Казах ти" е двустранно дразнеща фраза, защото, когато си предупредила половинката си, знаейки, че нещо ще се случи, а той не те е послушал - и то се случи... Е, няма как да не кажеш, че си го предупредила. Ответният вариатн също може да те извади извън нерви...

via GIPHY

Да, вие предупредихте, че ако една жена направи това, тогава това ще се случи по този начин. Но няма нужда да се повтаря това 300 пъти след това, което вече се е случило. Вече разбираме, че сме се объркали. И няма нужда да напомняме за това още веднъж.

"Вие жените..."

Няма значение мъжът какво ще каже по-нататък. В главата ти веднага ще светне червена лампа: „Всички са еднакви! Идиот". Етикетът „ограничен” няма да излезе от главата ти и веднага ще дойде ред на твърде сериозен и гневен разговор.

„Как си дала толкова пари за тези обувки? Ти си луда!"

Няма нужда да се дразниш, но е неизбежно... Разбери, че той самият няма как да знае колко струва красотата ти на месец - и никога няма да му кажеш точната сума, дори и под клетва. В крайна сметка иска да излиза с добре изглеждащо момиче, нали?

"Тази звезда е за теб"

via GIPHY

Романтичен скъперник... Да, по-добре е да ти купи цветя или да те покани на кино или ресторант. Все пак и сама можеш да си присвоиш произволна звезда от небето.

"Ще видим"

Щом сте стигнали до момента "ще видим" вече е ясно, че първия път няма да постигнеш нищо и трябва да повториш въпроса поне два пъти. Но когато за десети път го помолиш да реши кога действително ще заминете за почивка и получиш отговора - „ще видим“, е много вероятно да го оставиш да си гледа сам...

"Ако ти харесва..."

Така! Нека сме наясно - жената не иска разрешение да си купи тази синя рокля, за която си мечате два дни... Ясно е, че щом й харесва - значи я иска! Ако не, тогава нямаше да се чуди изобщо, нали?

"Уау, паркира добре. Страхотна си!"

via GIPHY

Разбира се, ние сме жени и сме тъпи маймуни, на които не може да бъде позволено да шофират. А това, че паркираме нормално е от категорията на фантастиката. Почти като да видиш еднорог.