Мъжете с най-красивите бюти блогове

Бюти блоговете далеч не са запазена територия само за жените.

 
 

Бюти блоговете отдавна не са запазена територия само за жените. Мъжете също имат право да живеят в света на красотата.

Нещо повече – популярни козметични компании, сред които Rimmel, Max Factor, Revlon и Bourjois се управляват не от жени, а от мъже. Сега представителите на силния пол се обръщат към занимание, което преди години беше строго запазено за жените – бюти блоговете и влоговете.

Ето няколко YouTube звезди, които определено заслужават вниманието ти:

Джефри Стар

Безспорно най-великото име в света на красотата, Джефри започва да се гримира още като дете, работил е като консултант в козметични магазини и има изключително успешна кариера на гримьор. Започва да добива сериозна популярност още с профила си в MySpace, където прическите в неонов цвят и женските дрехи привличат вниманието на хиляди фенове. Той е може би най-шокиращата личност в YouTube, но колкото и скандален да е, това не обезценява факта, че работи като художник с четките за грим. Освен това, Стар управялва успешно и своята собствена козметична марка. Въпреки това, неговата любов към скандалите значително влияе на популярността му – не всеки е готов да купи козметиката на расист и клюкар.

Джеймс Чарлс

Той е само на 18 години, но вече е рекламно лице на CoverGirl и е събрал армия от 3 милиона последователи в YouTube. Най-интересното от неговото грим-творчество са дръзките визии, с които едва ли някои би посмял да излезе навън, но са толкова майсторски изпълнени, че човек гледа уроците за създаването им с часове.

Мани Гутиере

Странно е да повярваш, но чаровния Мани, който прилича на съседа ти от близкия блок е близък приятел със скандалния Джефри Стар. Неговият YouTube канал има 4.3 млн. абонати и сред клиповете има някои особено оригинални: каква козметика да не си купуваме на разпродажба, най-разочароващите продукти за годината, гримовете на Sephora, които не му харесват. Като правило, топ блогърите избягват такива теми, защото не искат да ядосат козметичните брандове. Но Мани успява да критикува конструктивно, без да се подиграва или иронизира – качество, което почитателите му много ценят. Не е изненада, че преди година Maybelline до направиха лице на новата си спирала.

Патрик Стар

Готиният Патрик не е толкова влогър, колкото шоумен. Чаровността е неговата сила, а сред феновете му са Кейти Пери, Тайра Банкс и споменатия горе Мани Гутиере. Както повечето от участниците в нашия мъжки списък, така и той си изхранва прехраната като професионален гримьор. Каналът му в YouTube прелива от уроци по грим, които са информативни и най-отличителното – много забавни за гледане. И точно както всеки уважаван гримьор, Патрик Стар има колаборация с М.А.C, която излезе на пазара преди три месеца.

Уейн Гос

Най-мъжественият от представителите в класацията се е осмелил да си пусне брада! Заради окосмяването по лицето, уроците по грим на Гос понякога изглеждат много комично, но не се залъгвай – от него има какво да научиш. Уейн Гос е човекът, който за първи път показа, че фон дьо тенът трябва да се смесва с олио за лице, за да се плъзга текстурата по-добре или пък как се използва ружът за визуално повдигане на лицето. Ако още не си добавила канала на Уейн Гос към любимите си, време е да го направиш.

Люис Бол

18-годишният Джеймс Чарлс е лице на CoverGirl, но Люис, който е на същите години работи с Maybelline. Тийнейджърът откровеничи във видеата си за това, че преди го е било срам да пазарува козметика и е ходил само в магазини, далеч от квартала му, за да не го видят приятели. Очевидно, усилията му са си стрували – вчерашния ученик днес е учител и вдъхновява останалите да преследват мечтите си. Дори и околните да не ги одобряват.