Мъжете от кои зодии са най-добрите съпрузи

Виж какви са предимствата на мъжете на всяка зодия!

 
 

Семейният живот не е ваканция, дори и да ти се иска да вярваш в това. Но, ако човека до теб е готов да сподели не само радостите, но и трудните моменти, те очаква добър живот.

Виж мъжете от кои зодии са най-добрите съпрузи!

Галерия: Кои зодии са най-добрите съпрузи

Виж всички снимки

Позите, в които спите с половинката ти, могат да разкрият много тайни за любовния ти живот.

Гушкате ли се, или всеки си спи в неговата половина?

Отговорът на този въпрос може да разкрие тайни за състоянието на връзката ви. Разбира се, има и изключения, но ако промените начина, по който спите, може да покаже, че нещо в отношенията ви също се променя.

Твоята половина, моята половина

Обичате се много, но уважавате личното си пространство. Всеки си има стил на спане и не иска да го променя. Проблем ще е, ако всеки си ляга в неговата половина, без да си говорите или да имате физически контакт. Ако си разкажете какво е станало през деня, гушнете се и след това заспите, показва, че имате силна връзка, но уважавате другия като личност.

Преплетената двойка

Нямате си собствени половини, а се ползвате един друг вместо възглавници. Обичате се до полуда, но и се карате до полуда. Показвате емоциите си и докато спите, което ви прави много близки.

Галерия: Най-странно изглеждащите булки и шаферки

Виж всички снимки

Лъжичките

Това е една от най-често срещаните пози на спане при двойките и подсказва емоционална и физическа близост. Обикновено хората, които спят така, се чувстват удобно и интимно един с друг и искат да се прегръщат и през нощта.

Двойката на големи разстояния

Спите с гръб един към друг на ръбовете на леглото. Ако винаги спите така, няма проблем, но ако преди сте се гушкали като лъжички, а сега се дърпате един от друг, може би имате проблем. Може би се чувствате неразбрани и искате да се накажете взаимно.

20 типа мъже, които заслужават вниманието ти!