Мъжете и сексът: какво ги побърква в леглото

Виж какво наистина ще го побърка щом настане време за секс...

 
 

Виж какво наистина ще го побърка щом настане време за секс...

Виж най-горещите секс пози за смели и разкрепостени двойки (снимки долу):

Галерия: Секс пози за смели и разкрепостени двойки

Виж всички снимки

1. Мъжете обичат порно

И да ти харесва, и да не ти харесва, повечето момчета имат щастлива дългогодишна и хармонична сексуална връзка с порното. (Точно както нашите отношения с Брад Пит, които имаме от години и все още ни правят щастливи.) Научното обяснение за това е, че за разлика от нас мъжете се възбуждат много по-лесно с очите си, защото се възползват по-добре от визуалните пътища в мозъка си по време на секс. Не казваме, че половинката ти не обожава близостта и усещането на кожата ти до своята. Просто порното е много по-лесно и първично. То му доставя разнообразие, предвидимост и бързи резултати, но няма как да се превърне в твой заместител.

2. Той иска ти да го нападнеш

Всички експерти са на това мнение. Последният доклад на тема секс на института Кинси разкрива, че 80% от представителите на другия пол изпитват върховна наслада, когато ти поемеш инициативата за секс като на по-младите и добре образованите мъже им допада най-много. Просто е: по този начин го караш да се чувства желан.

►►►Секс гледката, която той жадува да види

3. Да, той обсъжда с приятелите си какви ги вършите

За някои момчета това е един от начините да се фукат, други просто имат нужда да обсъждат притесненията си и да обменят техники и информация по темата. Дали това трябва да те притеснява? Едва ли. По-добре гледай на този факт като стъпка напред за мъжете, чрез която могат да научат повече за себе си и партньорката си.

►►►Най-горещите му точки там долу

4. И мъжете имат секс притеснения

Порно филмите са им направили мечешка услуга. Не само заради странния им физически идеал за женственост, ами и заради нереалистичните им очаквания за начина, по който трябва да се справят в леглото. Най-сериозните притеснения на момчетата са преждевременното изстрелване на патроните и вероятността изобщо да не вдигнат самолета или платната да утихнат в неподходящ момент. И то главно, защото и в трите случаи няма да могат да доставят удоволствие на партньорката си. Затова, ако искаш твоят човек да ти достави главозамайващ оргазъм, най-добре се постарай добре да го окуражиш и успокоиш предварително. 

5. Той знае какво харесва, но това не значи, че не трябва да експериментираш

Много добре знаеш, че мъжете мастурбират много повече от нас – два-три пъти дневно не са кой знае какво събитие. Вероятно това е причината лесно да привикват към добре изпитаните си техники и методи. Да, те наистина знаят как и къде искат да бъдат докосвани, но просто защото тези методи винаги действат, не значи, че са най-добрите! Недей сляпо да се доверяваш на изпитаната класика, прилагай му нови трикове, защото повечето момчета обожават тръпката от новите усещания.