Мъж не може да затвори устните си заради прекаляване с филърите

Запознай се с 27-годишния Джонатан Дилън или г-н Патешка муцуна.

В България сме се нагледали на жени, обезобразили устните си с филъри (сети се за мис Джуки).

Галерия: Човешките Барби и Кен – преди и след

Виж всички снимки

Разбира се, в Щатите конкуренцията е още по-голяма и в нея се включват дори мъжете. Запознай се с 27-годишния Джонатан Дилън, който спокойно можем да прекръстим на г-н Патешка муцуна.

Г-н Патешка муцуна участва в 'Botched', риалити предаването за пластична хирургия. Шокиращото е, че младият мъж пристига в лекарския кабинет на предаването не за да поправи отвратително големите си устни, а за да ги уголеми още повече!

►►► Всичко за уголемяването на устните

„Когато бях малък, много обичах да си играя с кукли – обяснява Дилън в интервю за предаването. - Наистина исках да изглеждам като тях. Когато станах на 25 започнах да си инжектирам ботокс и филъри, а след това се пристрастих към инжекциите в устните“.

Както е видно от снимките, в момента Дилън има толкова голямо количество филъри, че не може да затвори напълно устните си. Лекарите дори имат наименование за подобно състояние - „lip incompetence” - в груб превод „некомпетентност на устните“ (термин, който по-скоро означава „Ти си идиот, не виждаш ли какво се случва като си сложиш толкова много филъри“.)

А сега идва и кулминацията – лекарите на предаването, д-р Пол Насиф и д-р Тери Дъброу, отговорно съобщават на Дилън, че устните му могат да паднат – буквално! - ако продължава да се инжектира.

Спорно е дали той ще се вслуша в докторските съвети. Все пак той е превърнал ненормално грамадните си устни в запазена марка. Дилън нарича себе си „Жив Кен“ в Instagram и често поставя хаштага #livingkendoll към снимките си в социалната мрежа.