Мръсни секс признания на момичета от порно камери

Cosmo разследва света на жените, които правят пари като се събличат пред уеб камерите си.

 
 

Cosmo разследва света на жените, които правят пари като се събличат пред уеб камерите си.

Това е светът на момичетата пред уеб камерите, където жени се показват на живо по интернет срещу заплащане. И това е голям бизнес. Сайтовете с уеб камери са новите стриптийз клубове, само че по-удобни – те показват моментална гледка на всички любими момичета благодарение на известие по имейла кога се логват. 

„Това е като онлайн импровизация, но с твоето собствено тяло“, споделя Хайди V от Мелбърн, която е направила 200 хиляди USD от уеб камери. 23-годишното момиче мислело да се занимава със стрийптиз, когато осъзнало, че събличането пред уеб камера е нещо, което би могло да прави вместо това. Два дни след като се регистрирала, нейният профил бил готов. Три месеца по-късно тя напуснала работата си, свързана с търговия на дребно, и загърбила университета. Това било преди две години.

Галерия: 27 порно актриси без и с грим

Виж всички снимки

„Моите първи два чека бяха по-големи от нормалните ми заплати“ – казва Хайди. „Едва шест месеца по-късно, когато започнах да си говоря с други момичета, които работят пред уеб камерите и които не бяха успели да напуснат другата си работа, защото не правеха толкова пари, аз осъзнах, че съм късметлийка. Осъзнах, че 60% от моите доходи идват от 10 човека. Опитвам се да променям сюжета – свалям ризата, сутиена, бельото, след това измислям някакво шоу. Онзи ден търках цялото си тяло с кубчета лед. Последната цел е да мастурбирам, макар че не винаги го правя – това е за онези, които ми дават много пари."

Сексът е притегателната сила на тези сайтове, но Хайди казва, че много от нейните посетители са там, за да говорят с нея или просто да се размотават. Тя се включва в 9 вечерта и стои до 1 след полунощ понякога… като просто си чати. Тя казва, че благодарение на сесиите с уеб камерата е създала истински приятелства с хора, които си чакат известието, че тя се е включила онлайн. Когато са онлайн, те се включват в чат стаята на MSN Messenger, където всеки може да види разговора и да я чуе как отговаря, като остроумията се обменят на фона на звуков ефект със звън на монети, всеки път когато някой плати. Въпреки това, за останалите стотици, които влизат да я гледат как се съблича, без да плащат, тя трябва да се научи да затваря очи пред анонимността.

Жена, която използва псевдонима Аркана, е момиче пред уебкамера и също така автор на сайт за подкрепа на такива момичета Ocamgirl.com. Всяка седмица тя прибира в джоба си минимум 670$ или горе-долу толкова, като полага „средни усилия“, логвайки се за по няколко часа на ден. Тя подрежда сцената си в зависимост от какво снима в този ден, но това, което е открила, че е най-популярно е типът „доминатрикс“. „Аз съм като магнит за извратените, но и не бих искала да е по друг начин.“ – казва тя. „Моята най-голяма клиентела са средни на възраст, женени бели мъже, които искат да слушат в подробности как жените им предпочитат черни мъже с големи пениси. Много от тях имат нужда да слушат как са по-низши, защото са мъже. Най-странното желание, което съм получавала, беше от мъж, който ме помоли да направя магия на вибратора на жена му, за да започне тя да харесва мъже с големи пениси. Беше искрен.“

►►►7 истини за порното, които трябва да знаеш!

През 2015 Кендра Съндърланд, тогава 19-годишна студентка в Орегонския щатски университет в САЩ, излъчила на живо как се самозадоволява в университетската библиотека, определено не най-умното нещо, което може да се случи в библиотека. Тя била обвинена в непристойно поведение на обществено място и я заплашвала глоба от $8415 и евентуален затвор. В крайна сметка й била наложена глоба от 1346$ - направо ущипване от бълха. След този инцидент Myfreecams.com повече не позволява техните модели да предават от обществени места и това беше опит за напомняне на индустрията и за отваряне на очите на другите жени, за да си дадат сметка за какво става въпрос. 

Онлайн светът може да бъде помийна яма със съмнителни герои. 

„Когато започнах с уеб камерите, имаше един пич, за който направих евтино шоу по Скайп и той изглеждаше много готин.“ – започва Хайди. „Тогава той започна да залива имейлите ми с по 10 мейла на ден колко много ме обичал, но когато не му отговарях веднага, тези мейли се обръщаха в колко ме мразел и как щял да ми съсипе живота. Той отправяше заплахи, че ще изпрати снимки на родителите ми, но в края на краищата мисля, че блъфираше. Блокирах имейла му и продължих живота си.“

Въпреки това, тя твърди, че никога не се е чувствала заплашена и казва, че хора като този човек са рядко срещани и не я притесняват напоследък.

„Баща ми постоянно ми опява как ще ме нападнат, но аз преди това работех във верига за храна за вкъщи до доста късно вечер.“ – казва тя. „Така че, въпреки че моята работа включва да се събличам, сега се чувствам по-сигурно, отколкото с разни пияни хора да ме опипват“.

„Аз започнах да се маскирам всеки път, когато се логвам – перуки, контактни лещи или нещо друго, с което да прикрия външния си вид.“ – обяснява Аркана. „Избрах опцията „блокирай локацията“, за да попреча на хора от моя щат да гледат излъчванията ми.“ 

Шърли Лара, главен оперативен директор на Chaturbate, насърчава момичетата да пазят работата си като „тяхната секси малка тайна“, за да избегнат тормоз. Също така трябва да се замислят за бъдещата си репутация на бивше момиче, събличало се пред уеб камера.

►►►4 двойки порно актьори и техните секс признания!

Хайди, въпреки това, никога не се е опитвала да го пази в тайна. Когато започнала да се съблича пред камера, тя казала на майка си, която веднага я подкрепила. Баща й бил по-труден за спечелване за каузата.

„Избягвах да му казвам известно време, но като си купих къщата, исках да се изясни“, казва тя. „Трудно е да обясниш на баща си, така че му пратих имейл. Писах, че работя в чат стая и че има голи сцени и че той не трябва да се притеснява, че работата ми харесва и че се справям страхотно. Беше доста съкрушен, но мисля, че вече го приема.“

А как тези момичета се чувстват във връзка с клиентите им? Хайди казва, че те са нейни приятели и тя се чувства покровителствено с тях, като говори за себе си като тяхна майка (което може да бъде прието за малко странно, като човек се замисли какво й плащат да прави). Но Аркана също е съгласна: „Аз живея като артист, но и като лечител в смисъла на това, че помагам на хората които имат нужда от бягство от ежедневието“, казва тя. „Оценявам вникването в мъжката сексуалност, което получих от тази работа“.

За Хайди да си потърси любов идва с отказа от отговорност, а смислена връзка офлайн е нещо, с което тя трябва да се справя постоянно, откакто нейната кариера пред уеб камера е започнала.

Галерия: 5 пози за секс (без секс)

Виж всички снимки

„Бях на няколко срещи – това е толкова сложно“, казва тя. „Пробвах и с онлайн срещи, като ту казвах какво работя, ту не. Получавах отговор: „Това е отвратително!“ или въпрос дали бих им направила безплатно шоу. А ако момчетата са ок с работата ми пред уеб камера, те се плашат от доходите ми. Струва ми се трудно да се свързвам с хората извън чата, защо основно хората в чат стаята са моето гадже. Например, намерих един пич – Робърт, той е с мен всеки ден и ме чака даже преди да съм се логнала. Питам се дали някога ще си намеря гадже, което да е по-добро от Робърт, защото никой не може да се сравнява с него.“

Въпреки всички недостатъци, а те са много – никой не отрича, че тази индустрия става все по-силна, тъй като много жени формулират надеждите си, че ще бъдат късметлийката, която ще забогатее неимоверно. Изглежда, че няма да мине много време преди момичетата пред уеб камерите да се превърнат в новата норма на онлайн порно очарованието на бъдещето – тъй като поколението У са все по-залепени за екраните си и по-мързеливи, и по-преситени да търсят истинско, нормално човешко общуване.