Мръсни приказки: какво харесват мъжете

Говори му мръсно, това го възбужда още повече! Ето какво харесват мъжете.

 
 

Неприличните разговори в леглото не само, че не са забранени, а напротив! Дори са препоръчителни и насърчавани! 

Ето няколко съвета от мъжете.

Започнахте връзката си преди цяла вечност и вече сте абсолютно наясно със сценария?! Е, може би не е лошо от време на време да разнообразявате и да експериментирате заедно. Всяко ново нещо би могло да разпалва все повече страстта.

За да разбереш какво възбужда всяка зодия, надникни в галерията по-долу:

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

►►► 10 правила на лошото момиче (в спалнята)

Опитвала ли си да му говориш мръсно?! Знаем, че повечето от нас мааалко се притесняват от това, но какво пък (в най-лошия случай и двамата ще се разсмеете). От друга страна пък, експериментите могат да ви помогнат да откриете нови неща един за друг (без значение, че вече не помните от колко отдавна сте заедно). Говори му за това какво ще правиш с него, какво ти харесва, как ти харесва и т.н.

Постарахме се да попитаме няколко мъже какво и как им харесва, за да ти помогнем да се отпуснеш и да се чувстваш по-свободна да опиташ. Ето няколко съвета от нас и от самите тях.

Как да го възбудиш според месеца му на раждане виж в галерията долу:

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

Можеш да започнеш с малко, за да видиш как ще ви се отрази. Когато вече сте голи и си лежите в леглото, докосвай различни части от тялото му и му казвай какво искаш да правиш с тях. Не се страхувай да проявиш въображение и да му говориш за места, на които пръстите и устните ти никога до сега не са били. Първо му разкажи, а после действай!

Всички знаем поговорката, че "жените обичат с ушите си", но това не означава, че мъжете по-малко харесват да им се говори (и то мръсно!). Кажи му, че има голям пенис – и че буквално би му направила всичко, което поиска. Обикновено малко хора обичат да бъдат сравнявани с други, но казано в разгорещен момент „ти си най-добрият“, повярвай ни, това ще му хареса и гарантирано ще остане в паметта му за дълго време.

Какво мислят мъжете по въпроса?

„Харесва ми, когато момичето казва колко смела и лоша е, докато прави това, което прави.“ - Иван, 27 г.

„Ела тук!“ - това ми е абсолютно достатъчно – Димитър, 29 г.

„Обичам, когато ме попита – "Така харесва ли ти?“ - и след това започне орална секси игра. Тогава мога да умра от удоволствие.“ - Николай, 28 г.

"Само какво съм ти намислила!" - това ме кара да полудея, нямам нужда от нищо повече." - Милен, 24 г.

Виж кои са секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм в галерията по-долу:

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

►►► 11 секс игри, които да ви разгорещят още повече

 

„Харесва ми, когато момичето ме нарича „татенце“, дори и да сме на една възраст.“ - Радослав, 27 г.

„Обичам, когато тя откровено и ясно казва какво иска и какво й харесва. Това ме възбужда.“ - Александър, 21 г.

„Харесвам тя да води любовната игра и да доминира над мен. Тогава съм способен да бъда като малко кученце в ръцете й.“ - Борислав, 25 г.

„Тя каза, че до сега никой не е издържал толкова дълго преди да стигне до оргазъм и тогава разбрах, че това е най-добрият комплимент, който съм получавал през целия си живот.“ - Денислав, 26 г.

"Харесва ми да е самоуверена. И обичам да ми заповядва!" - Преслав, 23 г.

Убеди ли се, че им харесва наистина?! А сега остави предразсъдъците и се впусни в света на мръсните приказки. Просто опитай!