Можеш да ни цитираш: Търкането през дрехите е по-хубаво дори от самия секс

Овладей превъзбудената си енергия.

"Първият ми оргазъм в живота получих, когато се натисках с ученическата ми любов от гимназията, на задната седалка на колата му, пред едно заведение (клише е, но е така). Не бяхме готови за секса с голямо С и силно притискахме гениталиите си, напълно облечени. Изненадахме се, когато започнах да стена като обсебена. На път за вкъщи бях тотално отнесена и не ми пукаше, че бързам да хвана вечерния си час (ех, младост!)."

Това беше преди, но слушай: трябва и да е сега!

​Търкането е най-важното нещо за клитора, само това искаме да кажем.

Да, да, по-голямата част от обществото все още смята, че да проникне пенисът във вагината, е крайната цел на секса. А сексът е толкова повече, както останалите от нас знаят: пръсти, езици, играчки, особено, като се има предвид, че на повечето жени им е необходима клиторна стимулация, за да стигнат до оргазъм. Затова като се замислиш, търкането през дрехите може да да е най-демократичната форма на интимност.

​А също и е вид безопасен секс.

Ако се тревожиш да не забременееш или „лепнеш“ някоя полово предавана болест, търкането през дрехите определено е един от най-малко рисковите варианти това да ти се случи, ако не се съблечеш в някакъв момент, разбира се. (И така и така говорим за подобряване на секса, искаме да отбележим, че можеш да продължиш с търкането и без дрехи в някакъв момент. Няма да е толкова „сухо“, но ще е също така приятно. Просто си предвиди бариера, като презерватив, за да попречиш на спермата или някоя инфекция да стигне до теб).

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

​Честно казано, трябва да опиташ (отново).

"Наскоро поканих новото ми гадже да проверя дали старите ми умения още са живи. С блузи и бельо се натискахме и търкахме частите си. И да, получи се!

Аз съм човек, чийто деликатен клитор не може да понесе тонове директна стимулация, и моите нервни окончания бяха благодарни на слоевете платове върху него. Така можех наистина много силно да се притискам в партньора си без болка. А и също така няма го онова притискане да си „добър“ в това, защото буквално няма техника, освен триенето.

Нещо повече: изнервящото „искам да те пипна навсякъде сега, но не мога“ опасение, че сте с дрехи, го няма. Разбира се, че мога да правя секс с гаджето, когато си поискам, без да се налага да се промъкваме на задната седалка и да се оглеждаме. И цялото това първоначално отчаяние, че ще се пипаме през дрехите, отпада. И се появява забравено усещане за възбуда. Все едно бяхме в машина на времето, припомняйки си първите ученически „почти секс“ опити, когато всяко едно докосване и поглед имаха особено значение, разбираш ли?"

"На 16 имах чувството, че това търкане през дрехите е една смущаваща страница по пътя към „истинския“ секс. Но сега, като възрастен, осъзнавам, че то е нещо, което ме възбужда изключително много. Вече знам, че ако искам да ми се случи нещо вълнуващо, трябва само да подскажа на гаджето, че го искам, а той знае какво да направи след това. Моето Аз от гимназията би се гордяло с мен."

Снимка: iStock
Снимка: iStock

​Ето още малко непопулярни секс мнения

„С пръстите е интересно, когато става въпрос за загряване. По-малко вълнуващо е и по-лесно от оралния секс.“, Люси, 23.

„Обичам да говоря по време на секс, но не мръсни неща. Обичам да задавам въпроси и да се шегувам. 9/10 от мъжете мразят това.“, Петя, 23.

„Да, малко е мудна, но позата 69 определено бие всички. Това е като як орален секс разговор, но двустранен.“, Софи, 26.