Мошеникът от Tinder продава картички за $200

Мошеникът от Tinder Саймън Левиев реши да се възползва от известността след излизането на филма на Netflix си и сега върти бизнес с фенове, които се оказаха немалко.

Мошеникът от Tinder Саймън Левиев реши да се възползва от известността след излизането на филма на Netflix си и сега върти бизнес с фенове, които се оказаха немалко.

Политическите секс символи – в галерията долу

Галерия: Политическите секс символи

Виж всички снимки

►►►Мошеникът от Tinder мами с милиони наивни жени

Според TMZ Левиев се е регистрирал в един от тематичните сайтове, където продава видео поздравления и реклама за бизнес. Една видео картичка с участието на Саймън струва $200, но ако говорим за реклама за бизнес, тогава Левиев иска две хиляди долара за услугите си. Блогърът работи в нова посока само от три дни, но вече успя да спечели 30 хиляди долара.

Саймън също възнамерява да прави кариера в развлекателната индустрия. Той подписа договор с холивудския агент Джина Родригес и ще бъде водещ на подкаст и шоу за връзки, както и ще напише книга.


Саймън Левиев стана известен след премиерата на документален филм на Netflix за неговите измами в Tinder. Израелецът се запознава с момичетата в приложението, представяйки се за наследник на диамантения магнат Лев Левиев, и след известно време под различни предлози измъква от тях големи суми пари. Заради него немалко момичета са теглили огромни заеми, а една от жертвите дори изгоря с 250 хиляди долара заради него. Левиев измами момичета по целия свят.

Самият Левиев отрича да е замесен в измама. В скорошно интервю за Inside Edition той заяви, че Netflix го е представил като „чудовище“, което не е вярно.

„Бях нормален необвързан човек, който искаше да се запознае с момичета в мобилно приложение, не съм измамник. Никъде няма да намерите джентълмен като мен. Наричат ме мошеник, но не съм измамник“, твърди той.

Документалният филм "The Tinder Swindler" оглави рейтингите веднага след излизането си. Netflix пусна и сериала „Изобретявайки Анна“ за руската измамница Анна Делви, която успя да заблуди елита на Ню Йорк, като се преструваше на богата наследница. Наскоро Netflix обяви, че започва работа по друг проект за голяма измама – документален сериал за историята на Иля Лихтенщайн и съпругата му. Двойката е обвинена в голяма кражба на криптовалута.