Морена Бакарин очаква третото си дете

Звездата от "Дедпул" Морена Бакарин ще става майка за трети път!

Звездата от "Дедпул" Морена Бакарин ще става майка за трети път!

Звездните бебета на 2020 година​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звездните бебета на 2020 година

Виж всички снимки

Още едно попълнение в звездния бейби бум!

41-годишната актриса Морена Бакарин обяви щастливата новина за третата си бременност в шоуто The Talk. Звездата е омъжена за Бенджамин Макензи, с когото вече отглеждат 4-годишната си дъщеря Франсис Лейз.

Голямата новина бе разкрита, когато водещата попита Морена за една от снимките, които тя публикува в личния си профил в Instagram - кадър, на който съпругът й е с ярко лакирани нокти и бижута.

"Това, което сега наричаме среща е възможността да се разхождаме заедно навън. Бен много хитро намери начин да ме привлече, като помоли Франсис да му помогне да се подготви за срещата. Не мисля, че той очакваше син лак, гривни и всичко останало, но мисля, че му хареса"

Когато водещата на предаването Кари Ан Инаба забеляза леко изпъкналия корем на актрисата, намекна: „Мисля, че тази среща е била доста успешна“.

Бебето ще бъде третото за Бакарин, тъй като тя има седемгодишен син Джулиъс от предишния си брак с режисьора Остин Чик. По-късно, през 2017г., Морена се омъжва за Бенджамин Макензи. Актрисата неведнъж е признавала, че настоящият й съпруг е отличен баща както за общата им дъщеря, така и за най-големия й син.

Цялото видео, виж по-долу: