Момичето на Скот Дисик: Намалих си гърдите

„Няма да лъжа, никога не съм говорила за това, но се наложи да се оперирам. Просто трябваше да намаля гърдите си“, призна Амелия.

Пиърсинг довел до възпалението.

Съвсем наскоро, в началото на ноември, се появи информация за новата връзка на Скот Дисик. На бившия на Кортни Кардашиян му приписват връзка с 19-годишния модел Амелия Грей Хамлин – двамата са забелязвани неведнъж заедно в последно време.

►►►Сбогом, Скот Дисик! София Ричи е с нов мъж

София Ричи със Скот Дисик

Дотук добре. Но наскоро излезе подкаст с Амелия the Skinny Confidential Him and Her, в който тя разказва, че, когато е била на 16, се е наложило да се оперира, за да намали размера на гърдите си. Според признанията й, това се наложило не заради каприз, а заради инфекция в лявата гърда. Маститът довел до проблеми и отток, който не спадал и след операцията.

Хамлин предполага, че си е навлякла тези неприятности заради пиърсинга, който си прави на фестивала „Коачела“ преди няколко години. Тя споделя още, че по време на фестивала е изяла много яйца и когато травмирала гърдата си с пиърсинга, стрептококът по тялото й попада в гърдата.

Тя вдигнала температура, а лекарите й казали, че се е разминала на косъм от сепсис.

„Няма да лъжа, никога не съм говорила за това, но се наложи да се оперирам. Просто трябваше да намаля гърдите си“, призна Амелия в подкаста.