Момиче продава девствеността си, за да плати ипотеката на родителите си

18-годишната Александра шокира зрителите на британското токшоу This Morning със заявлението, че продава девствеността си за 80 000 паунда.

18-годишната Александра бе гост в студиото на токшоуто This Morning, за да обяви пред камерите, че продава девствеността си за 80 000 паунда.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

С парите тя иска да плати ипотеката на родителите си, които ще бъдат изгонени от дома им през февруари следващата година. Останалата част от сумата, Александра смята да използва за образованието си в университет.

Излишно е да казваме, че водещите на предаването останаха шокирани от изявлението на тинейджърката. Александра добави още, че продажбата минава през агенция и родителите й не знаят нищо за нейните грандиозни планове.

►►► Виж тук 7 трика за първия секс!

„Много момичета загубват девствеността си и после късат с мъжа, с който са го направили. А аз имам добра кауза - отговори тя на въпроса защо го прави. - Искам да уча в Университета в Оксфорд, а идвам от бедна държава и се налага да помогна на родителите си“.

„Просто ще изпия чаша вино и ще го гледам всичко да приключи бързо“, обяснява тя.

Водещите бяха скандализирани от факта, че Александра смята да отиде сама на срещата с човека, който плати за девствеността й.

„Аз съм баща на две дъщери, които са почти на твоята възраст. И няма как да не те питам дали не си се побъркала. Не си помислила за последствията върху здравето ти. Не си помислила за безопасността си. Какво си мислиш“, възкликна водещия Филип Скофийлд.

След предаването, хората в Туитър започнаха усилено да коментират казуса, като повечето от тях са негативно настроени към идеята и смятат Александра за заблудено и объркано момиче.