Модният хит на пролетта!

Късите панталонки вече са подходящи за всеки сезон, защото дори в студените пролетни дни холивудските звезди показаха, че можеш да ги носиш с чорапогащник или легингс.

© Shutterstock.com, Модният хит на пролетта!Късите панталонки вече са подходящи за всеки сезон, защото дори в студените пролетни дни холивудските звезди показаха, че можеш да ги носиш с чорапогащник или легингс, отбелязват колегите от БГНЕС.

Тенденциите, които се появяват под светлината на прожекторите, автоматично се пренасят в гардероба на жените по целия свят. Последната е носенето на къси шорти с различни по вид и цвят чорапогащници. В случая те играят роля на аксесоар и могат да са тънки или дебели, цветни или класическо черни, както и дантелени или с щампи. Изборът е само твой.

С лека ръка младите звезди се появиха на бляскави събития в този секси градски стил. Най-големите сезонни фаворити са кожените панталонки. Привърженичките на тази мода в комбинация с дебел чорапогащник са Никол Ричи и Сиена Милър. Докато младата майка Сиена избра да се появи в традиционно сиви шорти, Никол Ричи се разходи с дънкови панталонки в грънч стил, очевидно припомняйки си бурните години на 90-те.

Всъщност, ние от Cosmo сме забелязали, че тази тенденция тресе звездите още от миналата година.

Cosmo съвет

Съчетай ги със стилен блейзер, който подчертава фигурата ти, и ще бъдеш още по-съблазнителна!