Модните правила на Кейт Мидълтън

Дизайнер на чанти разкри едно от модните правила на Кейт Мидълтън.

 
 

Дизайнер на чанти разкри едно от модните правила на Кейт Мидълтън.​

Херцогинята на Кеймбридж несъмнено може да се похвали с голям гардероб, пълен с най-различни рокли, блузи, ризи, поли и други дрехи, обувки и аксесоари, но се оказва, че тя не винаги облича веднага нещата, които току-що си е купила - някои от тях могат да чакат дълго време.

Гениалните модни трикове на кралското семейство, виж в галерията по-долу:

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки

►►► 12 странни модни правила на кралското семейство

Няма жена, която да си е купила нещо и да не иска да го облече възможно по-скоро, нали? Ами, оказва се, че Кейт Мидълтън има сериозна воля (или спазва някаква своя собствена традиция?) Дизайнерът на чанти Грейс Хан разкри, че 39-годишната Кейт Мидълтън не бърза да се радва на новите си придобивки. Според Хан за нея самата е била пълна изненада фактът, че Кейт се е появила едва миналия октомври с чанта, с която се е сдобила много отдавна: "Преди почти три години тя избра модела Love Letter. Изпратихме чантата в двореца и тогава зачаках с нетърпение да я видя по новините... Затова бях много изненадана, че се появи почти три години по-късно с нея"

Ритуал или традиция - вероятно едно от модните правила на Мидълтън е "за всеки аксесоар си има време". До момента херцогинята бе известна с това, че предпочита няколко основни цвята за гардероба си, както и че обикновено си избира дрехи, които може да носи повече от веднъж. Ето, че открихме и още нещо!

По данни на западни медии стана ясно, че може би не напразно чантата е чакала свеото време, защото в момента модният аксесоар струва почти 2800 долара и е напълно разпродаден. Защо чантата е чакала толкова дълго преди Кейт да я включи във визията си не е известно, но все пак това е Кейт Мидълтън и както всички знаем - тя е пълна с изненади!