Млади и дръзки: как изглеждат секс символите на 90-те сега

Млади, красиви и неприлично секси...

Снимки: Getty Images
Снимки: Getty Images

Момчетата взимаха пример от тях, момичетата мечтаеха за среща с тях. През 90-те те бяха идоли на поколението, икони на стила и обект на желание. Да поговорим за най-горещите момчета в Холивуд от последното десетилетие на миналия век. Те станаха известни благодарение на многобройните си роли във филми и се влюбиха в публиката не само заради таланта и харизмата си, но и заради външния си вид.

Леонардо ди Каприо в „Титаник“, Брад Пит в „Да срещнеш Джо Блек“ и Джъд Лоу в „Талантливият господин Рипли“ са някои от причините да обичаме толкова много филмите от 90-те.

20-годишните секс символи тогава са вече на над 40. Все още ги обичаме, ценим и уважаваме, но времето, както е известно, не стои неподвижно. Джони Деп вече е на 59 години, Брад Пит на 58, а Леонардо ди Каприо преди броени дни навърши 48. По този повод показваме как се промениха най-сексапилните актьори за две десетилетия.

​Джони Деп

Възраст: 59

Започвайки с дебюта "Кошмар на Елм Стрийт", къдетоДжони Деп изигра ролята на сексапилен мъж с изрязан топ, и "Ревльото", след който всички започнаха да се просълзяват, светът има нов секс символ. През цялото десетилетие той удивяваше феновете с драматично различни образи във филмите и скандални лудории в реалния живот.

Брад Пит

Възраст: 58

"Боен клуб" и "Да срещнеш Джо Блек" са най-ярките ленти, в които е участвал Брад Пит през 90-те години. Именно те му дадоха успех, слава и почетно място на холивудската арена. Въпреки възрастта си, актьорът все още е един от най-сексапилните мъже във филмовата индустрия.

Галерия: Супер секси мъже, които потвърждават - възрастта е...

Виж всички снимки

Леонардо Ди Каприо

Възраст: 48

Момичетата от 90-те бяха разделени на два лагера: първите се влюбиха в ролята на Лео в "Баскетболни дневници", а вторите - изгубиха звук и картина след "Титаник". Сега Ди Каприо е почти на 50, но това не пречи на актьора да се среща с най-красивите момичета.

10 изненадващи факта от живота на Лео ди Каприо

Вижте повече

10 изненадващи факта от живота на Лео ди Каприо

Пада си по момичета до 25 години – това го знаеш, но то не е всичко, което разбрахме за любимеца на женската половина.

Джъд Лоу

Възраст: 49

"Талантливият господин Рипли" излиза през 1999 г. и дава световна популярност на британския актьор Джъд Лоу. След този филм върху него се изсипват куп предложения от режисьори и писма от фенове, които мечтаят да го срещнат. Доста години по-късно (и въпреки шестте си деца!) Джъд Лоу все още не е изгубил позициите си!

Том Круз

Възраст: 60

Пътят на Том Круз в киното започва в началото на 80-те години, но успехът и признанието идват при него едва през 90-те. "Мисията невъзможна", "Далече, далече", "Широко затворени очи" - филми, след които просто е невъзможно да не се влюбиш в Том Круз. Сега актьорът е на 60 години и изглежда така, че дори 30-годишните ще му завидят.

Хю Грант

Възраст: 62

През последното десетилетие на миналия век британският актьор успя да участва в 17 филма, много от които по-късно станаха култови. Сред тях са "Notting Hill" в партньорство с Джулия Робъртс и "Разум и чувства" по романа на Джейн Остин.

Коледни филми за уютните вечери на дивана

Вижте повече

Коледни филми за уютните вечери на дивана

Това е месецът на коледните филми, горещия шоколад и домашно приготвените бисквитки!

​Мат Ле Бланк

Възраст: 55

Всички, които са гледали сериала, изглежда са били влюбени в Джоуи от „Приятели“ и неговият въпрос „Хееей, кааак си?'“ се е превърнал в голяма част от живота на всички ни. След култовия ситком актьорът не се появи в много главни роли, а излизането на специалното издание на „Приятели“ през 2021 г. за много фенове стана причина да скърбим, че младостта не е вечна.

Ричърд Гиър

Възраст: 73

За Ричърд Гиър 90-те години на миналия век започват с излизането на "Хубава жена", който почти веднага става хит. Все още го преглеждаме от време на време, влюбваме се отново в главните герои и мечтаем за същия тип като екранния герой на Ричърд Гиър. Трудно е да се повярва, но сега един от основните секс символи на 90-те вече е на 73 години.

Звездите интроверти

Вижте повече

Звездите интроверти

Ето ги и 6-е звездни интроверти, които са свикнали да живеят без приятели

Мат Деймън

Възраст: 52

В края на 90-те години още един актьор се присъедини към отряда на холивудските красавци - Мат Деймън. През 1997 г. той играе човек с феноменални способности в "Добрият Уил Хънтинг", а две години по-късно се появява в "Догма" и "Талантливият господин Рипли". Изглежда, че всички, които са гледали филми с негово участие, са се влюбили в обикновения човек с красива усмивка.


Най-горещите добри момчета

Вижте повече

Най-горещите добри момчета

Тези красиви известни момчета имат златни сърца. Запознай се с горещите парчета, които нямаме нищо против да запознаем с мама...

Антонио Бандерас

Възраст: 62

Завършваме нашия списък със секс символите на 90-те години с най-„отчаяния“ актьор. Става дума, разбира се, за горещия испанец Антонио Бандерас. Филмографията му започва през 1982 г., но истинският успех идва едва през 90-те години, когато играе харизматичен музикант-убиец в екшън филма на Робърт Родригес.