Младее. 51-годишната Гуен Стефани като тийнейджърка

Харесва ли ти как изглежда певицата?

Харесва ли ти как изглежда певицата?

Спортно-елегантният стил на Гуен Стефани - в галерията долу

Галерия: Спортно-елегантният стил на Гуен Стефани

Виж всички снимки

►►►Гуен Стефани пак ни обра точките

Гуен обожава дизайнерските тоалети и обикновено изглежда като кралица. Спомни си само появата й на светско мероприятие, облечена в шикозна рокля на руски дизайнер, или образа й от подиума с колекцията на френската модна къща Schiaparelli – златна минирокля в японски стил и жълти велурени чизми.

Но, от време на време като че ли Гуен забравя за възрастта си. Не, никой не казва, че след 50 трябва да облечеш безформените дрехи и да криеш красотата си- Но, все пак тийнейджърско облекло върху звезди, които вече не са на 16, изглежда малко нелепо. Но Гуен реши да се покаже именно като ученичка.

Зелени къси панталонки, къса тениска, маратонки, дълги чорапи и мрежест чорапогащник – това е поредният облик на Стефани. Според едни от коментарите тя изглежда като ученичка, останала на 10 години.

Оправдава я едно нещо – тя е в този вид заради снимки на ново видео. Но екранните й образи също предизвикват недоумение в последователите й.

Предишният образ на Гуен за снимките на Dolce & Gabbana също провокира стотици критични коментара. Справедливо е да отбележим, че тоалетът беше много екстравагантен. Но това не беше оценено от всички фенове на певицата.