Млада, известна, богата и си пада по мъже над 70

Какво знаем за Нур Алфала, която очаква дете от Ал Пачино.

от

Възрастните мъже са слабост на 29-годишната Нур. Голямата разлика във възрастта с любовниците ѝ никога не е била проблем за нея.

© Социални медии

Богато семейство

Ако едно младо момиче избира възрастни богати мъже за гаджета, отстрани ще изглежда, че е на лов за пари. Но не и в случая с Нур. Според източник на Page Six тя „произхожда от богато семейство“.

Като най-голямата от четирима братя и сестри, Нур е отгледана от кувейтски баща Фалах и американска майка Алана. Бащата на момичето е президент на компания, наречена Q8 Capital Inc. През 2013 г. New York Post съобщава, че състоянието на семейство Нур е "оценено на деветцифрена сума".


https://www.w3.org/1999/xlink"> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
View this post on Instagram
A post shared by Noor (@nooralfallah)

Нур никога не е крила, че води луксозен начин на живот. Тя често публикува снимки от почивките си – на Лазурния бряг във Франция, където тя си почива в частната вила на модния дизайнер Жан Пигоци. Нур също обича да почива в Капри и Сен Тропе, както и да излиза с известни личности. Сред приятелките ѝ са Сиена Милър, Тимъти Шаламе и Кели Ръдърфорд.


https://www.w3.org/1999/xlink"> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
View this post on Instagram
A post shared by Noor (@nooralfallah)

По-малката сестра Нур също си избра известни любовници. Затова Реми попада в заглавията на таблоидите през 2013 г., когато името ѝ се свързана със сина на покойния певец Майкъл Джексън, Принс. Двамата са се срещали, докато и са посещавали престижното частно училище Бъкли в Шърман Оукс, Калифорния. По това време двойката е забелязвана в Лос Анджелис.

Дядовци любовници

Преди да срещне Ал Пачино, Нур вече има доста наситен личен живот. И, което е изненадващо, тя винаги избира възрастни любовници. От 2017 г. до 2018 г. Алфала се срещна с Мик Джагър – тогава той е на 74 години, а тя – само на 22. След това Нур се прехвърля към норвежкия милиардер Николас Бергрюен. Този е един от най-младите сред избраниците на Нур – "само" на 61 години.

С Николас

През 2019 г. Се понесоха слухове, че момичето е започнало романтична връзка с Клинт Истууд, след като са били забелязани заедно на вечеря. Алфала обаче отрича тогава информацията, заявявайки, че са само приятели. Но съмнението остава да виси във въздух, защото той е точно по неин вкус – Истууд тогава е на 89 години. След това Нур има кратка афера с 51-годишния Ели Рот – тя започна два месеца след като Ели се разделя със съпругата си Лоренза Изо.

А през 2022 г. Се заговори за романа ѝ с Ал Пачино. Има източници обаче, които твърдят, че са започнали да се срещат през 2020 г. по време на пандемията.

Татко за 4-ти път, и то на 83

Вижте повече

Татко за 4-ти път, и то на 83

Ал Пачино отново ще става баща. 29-годишна любима Нур Алфала очаква дете: тя е бременна в осмия месец.

Разликата във възрастта не изглежда като проблем, въпреки че той е по-възрастен от баща ѝ“, казват запознати.

Самата Нур също заявява, че изобщо не се смущава от факта, че партньорите ѝ са на годините на нейните дядовци.

„Възрастта ни няма значение за мен. Сърцето не знае какво вижда, то знае само какво чувства. Това бяха първите ми сериозни отношения и беше щастливо време за мен “, с тези думи Нур си спомни за връзката си с Мик Джагър.

С Мик Джагър

Филмова кариера

Отговорът на въпроса как Нур успява да излиза с холивудски легенди е прост: тя самата работи в развлекателната индустрия.

Нур учи кино в колеж, получава бакалавърска степен от USC School of Cinematic Arts и по-късно магистърска степен по филмова и телевизионна продукция от Калифорнийския университет, Лос Анджелис.

Работила е като продуцент на късометражния филм „Little Death“от 2019 г. и като изпълнителен продуцент на късометражния телевизионен сериал Brosa Nostra от 2018 г. Нур също е била служител в Lynda Obst Productions, която продуцира филми, като „Интерстелар“ и „Как да разкараш гаджето за 10 дни“.

8 искрени женски признания за връзката с по-стари мъже

Вижте повече

8 искрени женски признания за връзката с по-стари мъже

Връзката с възрастен мъж далеч не е посипанa с розови листенца, момичета!