Мистерия, забулена в мрак: в завещанието на Пеле e тайната му дъщеря

Футболистът не я признава през целия си живот.

от

© Getty Images
През целия живот Пеле отрича Сандра Реджина Пеле да му е дъщеря, но сега се оказва, че именно на нея е оставил част от милионите си в завещанието си.

Самата Сандра, родена през 1964 г., почина преди 17 години с разбито сърце, защото баща й отказва да я разпознае. Сега обаче се разбира, че всичките му седем деца, включително тя, са посочени в завещанието. Делът на Сандра ще отиде при двамата й синове, които за първи път срещнаха дядо си ден преди смъртта му в болницата, тъй като това беше последното желание на футболиста.

Колегите му го предадоха: на погребението на Пеле не отиват велики футболисти

Вижте повече

Колегите му го предадоха: на погребението на Пеле не отиват велики футболисти

Спортисти проявиха неуважение към Краля на футбола.

Един от тях каза: „Благодаря на бог, че ми подари този момент, това беше нещото, за което майка ми най-много мечтаеше. Говорих с лелите си и те казаха, че дядо ни иска да ни види. Вторият внук на Пеле също сподели емоциите си: „Бяхме много развълнувани и чакахме тази възможност толкова дълго време. Проблеми има във всяко семейство, нашето не е по-различно, но има моменти, когато обединението и любовта са по-важни от всичко друго. Ние сме изключително щастливи."

Майка им е родена след аферата на Пеле с чистачката Анисио Мачадо. Футболистът отказва да признае, че е бащата на момичето, но ДНК тестове и съдебно решение от 1991 г. доказват, че той е биологичният й баща.