Мишел Уилямс е бременна с третото си дете

Западни медии съобщават, че Мишел Уилямс ще става майка за трети път - актрисата и съпругът й, режисьорът Томас Кейл, очакват дете.

Западни медии съобщават, че Мишел Уилямс ще става майка за трети път - актрисата и съпругът й, режисьорът Томас Кейл, очакват дете.

15 дубльора на известни актьори​, виж в галерията долу:

Галерия: 15 дубльора на известни актьори

Виж всички снимки

►►► Мишел Уилямс откри сезона на тайните сватби

Variety пише, че бебето ще се роди тази есен.

"Това е много щастливо събитие. Хубаво е да откриеш, че това, което искаш отново и отново, все още е налично. Този късмет не ми е убягнал" – казва Уилямс в интервю за изданието.

За двойката това ще бъде второто общо дете.

Със съпруга си Томас Кайл актрисата се срещна на снимачната площадка на мини-сериала Fossey / Verdon. През пролетта на 2020 г. двойката си направи тайна сватба - по това време Уилямс вече беше бременна. Сега двойката отглежда заедно сина си Харт, който се роди през 2020 г.

Припомняме, че това е втори брак за Уилямс – тя беше омъжена за композитора Фил Елверъм, с когото живееха една година и се разведоха през 2019 година.

Мишел Уилямс има 16-годишна дъщеря Матилда от Хийт Леджър, когото Уилямс срещна на снимачната площадка на Brokeback Mountain и се раздели след тригодишна връзка през 2007 г., година преди смъртта му. През 2008 г. актьорът почина от свръхдоза наркотици.