Мис САЩ загина трагично в Ню Йорк

Една от най-красивите жени на планетата, Челси Крист, се самоуби. Беше само на 30 години.

Една от най-красивите жени на планетата, Челси Крист, се самоуби. Беше само на 30 години.

Снимки: Instagram

Моделите на Victoria's Secret по бански в Инстаграм - в галерията долу

Галерия: Моделите на Victoria's Secret по бански в Инстаграм

Виж всички снимки

►►►Мис Вселена 2021: кой грабна короната


Челси Крист, победителка в конкурса Мис САЩ 2019 и едно от най-красивите момичета в страната, загина на място, след като падна от небостъргач в Манхатън. Тя беше на 30 години. Семейството на модела потвърди смъртта й в изявление в неделя. „Тя вдъхнови хората по целия свят със своята красота и сила“, се казва в текста. „Тя беше грижовна, обичаше, смееше се и сияеше.“

Съобщава се, че жената е паднала от терасата на 29-ия етаж. Докато семейството й не съобщава причината за смъртта, източници от полицейското управление на Ню Йорк подвърдиха пред Hollywood Reporter, че Челси са е самоубила, след като е оставила предсмъртно писмо. Само няколко часа преди фаталното й решение тя публикува в Instagram думите: „Нека този ден ви донесе мир и спокойствие“.

Крист спечели титлата Мис САЩ 2019. По това време тя е на 28 години. Тя стана най-възрастният участник в историята на състезанието, който успя да спечели диамантената корона. Също така тя носи най-дълго короната, заради спрените конкурси заради пандемията COVID-19, 557 дни.


Челси беше откровена за възгледите си относно имиграционната политика, закона срещу абортите, реформата на наказателното правосъдие и подкрепяше възраждането на движението Black Lives Matter. В допълнение към кариерата си на модел, тя беше практикуващ адвокат по граждански дела, печели степен MBA и е номинирана два пъти за „Еми“ като телевизионна водеща.

Ако чувстваш, че си потисната и не можеш да се справиш с депресиращите си мисли, непременно потърси професионална помощ.