Миранда Кер обича Кейти Пери повече от Орландо

Миранда разказа за отношенията си с бившия си съпруг Орландо Блум и Кейти Пери. Направи сладко признание.

Миранда разказа за отношенията си с бившия си съпруг Орландо Блум и Кейти Пери. Направи странно признание.

Миранда Кер - стилна и в ежедневието – виж в галерията долу

Галерия: Миранда Кер - стилна и в ежедневието

Виж всички снимки

►►►Съпругът на Миранда Кер: Орландо е „добре дошъл“ в дома ни

Кейти Пери и Орландо Блум

След развода Миранда Кер и Орландо Блум останаха в добри отношения. Но не само това, изглежда, че те дори стават още по-добри с времето. И всичко това благодарение на новата половинка на 44-годишния актьор – 36-годишната певица Кейти Пери, с която Кер стана близка приятелка. В ново интервю за подкаста „Моменти“ с Кендис Паркър Миранда призна любовта си към Кейти.

„Обичам я. Уверено мога да кажа, че я обичам повече от бащата на Флин. Сега Орландо ми е като брат. И най-вече като досаден брат. Кейти ми помага да се справя с него“, отбеляза тя.

Миранда Кер и Евън Шпигел

Миранда Кер и Орландо Блум отглеждат заедно десетгодишния си син Флин, който прекарва време и с двамата родители. Кейти също се разбира добре с него и дори казва, че бащинският опит на Орландо й е помогнал в първите месеци след раждането на дъщеря й (Блум и Пери имат 11-месечна дъщеря Дейзи).

►►►5 бюти трика от Миранда Кер
Кер също не скри, че живеят като едно семейство и често се събират.

„Ходим заедно на почивка и празнуваме като семейство важни събития“, сподели Миранда и не скри, че е харесала Кейти още при първата им среща.

Кейти и Орландо

„Когато Орландо започна да се среща с Кейти, един ден ме покани на среща, на която присъстваше и Кейти. Видях как се държи с Флин. Забавляваха се и играеха. Тя не се опита да му бъде майка, а просто се държеше приятелски и се веселяха. Забавлявахме се край басейна в къщата му в Малибу, а после всички заедно отидохме на някакво парти, което беше страхотно“, спомня си Кер.

Самата тя е щастливо омъжена от четири години за бизнесмена Евън Шпигел, от когото роди двама сина.