Мили Боби Браун призна за връзката си с насилник

„Да, срещах се с него, но не казах на никого. Не съм идеална. Аз също греша“, разказа актрисата.

Getty Images
Getty Images

Изминалата година беше истинско изпитание за английската актриса от „Stranger Things“ Мили Боби Браун. В началото на лятото 21-годишният американски тиктокер Хънтър Ехо по време на предаване на живо говори за връзката си с нея, когато тя е била на 16 години.

Блогърът пиеше с приятелите си и сподели подробности от интимния си живот с Мили. В стрийминга Хънтър уточни, че се е срещал с актрисата и е живял в къщата й през 2020 г. Предвещавайки негативни коментари, той добави, че родителите на звездата са били наясно какво се случва. Това обаче не го спаси от негативни коментари: обществеността се разбунтува сериозно. Докато някои потребители поискаха Хънтър да бъде изправен пред съда заради това, че е съблазнил Мили, други продължиха да „ровят в мръсното пране“.

© Социални медии

По това време представители на актрисата обвиниха блогъра в лъжа и казаха, че ще повдигнат обвинение. Въпреки това, както се оказва, Мили и Хънтър са имали романтична връзка. Самата тя призна този факт в интервю за American Allure.

Актрисата разказа, че през 2020 г. се е срещнала с Хинтър. Вярно е, че тя не може да нарече тези отношения здравословни. „Чувствах се много уязвима“, спомня си звездата. „Не казах на никого за това, през което преминавах. Исках да се справя с всичко това сама. Затова, когато целият свят разбра какво ми се случва, ми беше много тежко “, сподели Мили.

За скандала с Хънтър тя казва: „Най-накрая обърнах нова страница в живота си и завърших главата, която изглеждаше дяволски дълга. В крайна сметка всичко, което исках да направя в кариерата си, беше да помогна на момичетата и младите хора да разберат, че аз също преминавам през трудности. Не съм идеалният човек, който продава продукти за грижа за кожата и участва в Stranger Things. Аз също греша."

Сталкерът ще отрови живота ти

Вижте повече

Сталкерът ще отрови живота ти

Той следи всяка твоя крачка. Иска да знае всичко за теб. Агресивен е, обсебен, нестабилен и крайно натрапчив. А това е страшно. Александра разказва как в...