Мила Кунис вече не прилича на себе си

Но очите и изглеждат също толкова чаровно гигантски.

Моля, погледни за момент тази снимка на Мила Кунис и ми кажи какво виждаш. Дълга коса, разделена на прав път и го-о-леми, чаровни очи?

Не съвсем, нали? (Само очите са си също толкова големи и красиви.) Актрисата ни представи доста променения си външен вид на тазгодишните музикални награди “Билборд“. Разликата се дължи на прическата, подстригана на къс „боб“ и с бретон за разкош. Да, бретон!

10 идеи как да носиш бретон в галерията долу:

Галерия: Бретонът се завръща! 10 идеи как да го...

Виж всички снимки

Новата прическа на Кунис стана достояние на света малко преди звездата да се появи на червения килим. Фризьорката Чад Ууд, чието дело са обновените кичури, публикува снимка на резултата в своя Instagram.

A post shared by @chadwoodhair on

“Бретонът и „бобът“ са на почит тази година, със сигурност“, написа Ууд под снимката.

Фризьорката вероятно има предвид подобната прическа на Джена Дюън, за която също е отговорна (минус бретона, разбира се).

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Като човек, който е експериментирал с бретона само в детските си години и това е довело до много сълзи и разкаяние (да не говорим за подигравки), няма как да не поздравя Мила за смелостта да отреже косата си по този начин.

►►► Лято в злато: най-желаните прически

Но какво друго може да се очаква от звезда от нейния ранг, освен бретонът да й стои секси, дръзко и изобщо – сякаш е създаден за нейното лице!

Моля, разгледай още няколко снимки, за да се убедиш в твърдението ми. След това се замисли дали не е време да скъсиш и ти косата си. Имаш нужда от оправдание? Летните жеги идват и ти трябва нещо разхладително!