Мерил Стрийп и Ариана ще си партнират в нов филм

Мерил Стрийп и Ариана Гранде ще си партнират в новия филм на Netflix. Името му е Prom, а премиерата му ще бъде през 2020 г.

Мерил Стрийп и Ариана Гранде ще си партнират в новия филм на Netflix. Името му е Prom, а премиерата му ще бъде през 2020 г.

►►► Ариана Гранде не крие сълзите си

Виж модните визии на Ариана Гранде в галерията долу:

Галерия: Сладки модни визии на Ариана Гранде

Виж всички снимки

Това е голяма новина за феновете на театралната постановка The Prom. Мюзикълът се играе за пръв път през 2016 г. в театър Alliance в Атланта, а през 2018 г. прави своя дебют в Бродуей. Носител е на 6 награди Тони.

Историята разказва за живота на 4 стари звезди от Бродуей, чийто славен период е отминал, но те не могат да се примирят с този факт, както и с критиките, които получават за последните си творби, и решават да възродят популярността си. Те стават част от живота на едно момиче от Индиана, което не може да отиде на своя бал заради сексуалнтата си идентичност.

Идеята за адаптация на постановката е на продуцента Раян Мърфи. Във филма ще видим още няколко големи имена в киното, сред които Никол Кидман и Джеймс Кордън.

Целта на Мърфи е да излъчи премиерата през 2020 г., за да може да се класира за наградите на филмовата академия през 2021 г.