Мери-Кейт Олсън: изхвърлена от дома й

Двойката се развежда с шумен скандал.

  • ► Мъжът й милионер я е изгонил от семейното жилище.

  • ► Двойката се развежда с шумен скандал.

Актрисата и моден дизайнер Мери-Кейт Олсън е изплашена не на шега: предстои й тежък развод след петгодишен брак.

Неин съпруг (все още официален) е Оливие Саркози, мултимилионер и брат на президента на Франция – Никола Саркози.

►►►За развода на Мари-Кейт и Саркози прочети в ELLE.bg

Двамата се запознават през 2012 година, имат разлика във възрастта – 17 години (Олсън в момента е на 33, а Саркози – на 50). Тогава тази разлика не ги смути и три години след първата им среща те решиха да си кажат официално „да“.

Оливие Саркози

Мери-Кейт и Оливие никога не вадеха на показ отношенията си, но явно във връзката им не всичко е вървяло по мед и масло, след като той е решил да я изхвърли от дома й. Става въпрос за огромен апартамент в Ню Йорк, където в момента живее актрисата. Жилището е под наем, а Оливие е прекратил договора. Затова Олсън трябва да се изнесе от там по най-бързия начин до 18 май.

Разбира се, на звездата изобщо не й хареса създалата се ситуация и сега тя настоява бракоразводното дело да започне колкото се може по-бързо, за да уреди всички финансови въпроси.

Макар състоянието на близначките Олсън да се оценява на 100 милиона долара, Саркози е по-богат от двете сестри. Може би Мери-Кейт има намерение да придобие част от състоянието му.

Проблемът е там, че заради карантината съдът не е в състояние да разгледа молбата за развод. Мери се притеснява, че в края на пандемията тя ще остане с празни ръце. Особено като се има предвид, че отдавна не се снима в киното, а се занимава изключително и най-вече с мода.