Мемоарите на една проститутка

39-годишна проститутка, преспала с 10 000 клиента, написа книга за преживяванията си.

39-годишната Гуинет Монтенегро от Австралия, която се занимава с проституция 12 години, пусна книга за тайните на своята професия.

Тя е преспала с 10 000 клиенти и решила да разкаже, какво в крайна сметка искат мъжете, пише New York Post. В книгата си „Да бъдеш финансово успешна в сексиндустрията“, Монтенегро разказва, че повечето мъже не търсят в проститутките особени усещания, а просто искат да се забавляват. При това, на тях им е приятно и жената да е в добро настроение по време на срещата.

Виж тук колекция на секс позите, с които гарантирано ще достигнеш оргазъм (снимки) >>>

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

Авторката твърди, че има търсене за всеки възможен вид телосложение. Много мъже се чувстват неловко с много красиви жени и затова избират за компаньонки проститутки с обикновена външност. Според Монтенегро полза от своята професия може да извлече дори и 60-годишна проститутка.

Секс за пари... секс за пари правиш.

Тя разказва за своя позната жена, която започнала да практикува като компаньонка на …83 години и в продължение на четири години получавала за своите услуги по 250 лири на час. „Мъжете не искат само секс, но и обикновено общуване. Възрастните клиенти трудно си общуват на едно ниво с жени на възрастта на дъщерите им.

►►► 5 истински истории за секс с проститутки

Монтенегро признава, че е написала книгата си, за да сподели своя опит за финансов успех в тази не особено непрестижна професия. По думите й, към нея се обръщат проститутки, които са отчаяни от своето материално положение.

През септември, учени от Висшата школа по икономика в Москва проведоха изследване за стойността на услугите на проститутките в руската столица. Те са установили, че цената почти не зависи от възрастта на жените.
 

Източник: бгнес