Мел Си проговори за хранителното си разстройство

Певицата най-накрая разкри, че е имала сериозни хранителни проблеми, когато е била част от Spice Girls.

Мел Си беше известна като "Спортната Спайс" и имаше най-тренираната фигура от всички момичета от групата. © Getty Images

Мел Си най-накрая призна, че по времето на кариерата си в хитовата банда Spice Girls е развила хранително разстройство.

Галерия: Красиви тенденции от 90-те, които си забравила

Виж всички снимки

42-годишната изпълнителка каза в интервю за BBC Good Food, че славата в крехка възраст, както и постоянното медийно присъствие са я направили твърде критична към външния й вид.

►►► Виж тук 10 урока по красота от Spice Girls!

„Присъединих се към Spice Girls, когато бях на 20 години и това бяха луди време – разказва Мел Си. - Бях постоянно в светлините на прожекторите, непрекъснато ме снимаха и това ме накара да се съмнявам във формите на тялото си. Развих хранително разстройство“.

Певицата обяснява още, че дълго време не е признавала нито пред себе си, нито пред другите за проблема. Все пак, винаги е искала да подобри състоянието си, заради което е прибягвала до редица холистични терапии от сорта на акупунктура.

Мел направи и друго скорошно разкритие, а именно че престоят в групата е бил труден за нея, защото е понасяла много обиди и подигравки. Тя призна още, че й се иска да е била по-самоуверена в младите си, звездни години.

„Сега съм по-стара и много по-уверена и не бих позволила да ме мачкат. Но когато бях млада, позволявах хората да ме мачкат. Каквото било, било, но ми се иска да съм била по-силна и да отвръщам на нападките им“, заключва тя.