Меган Маркъл показа двумесечната си дъщеря

Меган пусна видео по повод 40-ия си рождения ден

Меган пусна видео по повод 40-ия си рождения ден

Меган Маркъл и други кралски особи в #10YearChallange - в галерията долу

Галерия: Меган Маркъл и други кралски особи в #10YearChallange

Виж всички снимки


Освен стотиците поздрави и пожелания, Меган реши да се обърне към всички хора публично, за им благодари и за да обяви старта на нова инициатива 40 x 40. Херцогинята се обърна към 40 активисти, за да помогне на 40 жени да намерят работа.

„Вярвам, че наставничеството е един от начините да се помогне на жените да възвърнат самочувствието си и да възстановят икономическата си сила. На рождения ми ден помолих 40 приятели, активисти, спортисти, художници и световни лидери, да помогнат за започване на глобална промяна. Те трябва да отделят 40 минути за наставничество, за да подкрепят жените, които се връщат на работа“, каза тя във видеото.То е записано в сътрудничество с актрисата Мелиса Маккарти, която херцозите на Съсекс развеселиха страхотно. По време на речта на съпругата си в кадър беше принц Хари, който жонглираше в градината на къщата им (видеото е заснето в имението на двойката в Монтесито). Виждайки неговия трик, Маккарти не се сдържа и се разсмя. Самата Меган също се засмя.

Но основният акцент на видеото беше моментната снимка на двумесечната дъщеря на Меган и Хари Лилибет Даяна. Херцогинята беше седнала на маса със семейни снимки. На една от тях се видя дъщеря им. Изображението обаче беше толкова замъглено, че не можеше да се види ясно. Така че все още чакаме официално запознанство с малката Лилибет.

За видеосъобщението Меган носеше и специална висулка, посветена на Арчи и Лилибет. Тя символизира техните астрологични знаци.