Меган Маркъл заподозряна в шпионаж

Потребители в Twitter смятат, че Меган Маркъл е записала разговорите с Кейт Мидълтън и принц Уилям по време на скорошна среща.

© Getty Images

Меган Маркъл попадна отново е в центъра на скандал. Тя беше заподозряна в шпионаж. Интернет потребители мислят, че, че тя е носила микрофон под роклята си, когато е поздравявала опечалените в замъка Уиндзор в събота след смъртта на кралица Елизабет II. Тогава Меган се появи на публично място със съпруга си принц Хари, както и с Кейт Мидълтън и принц Уилям.


Обществеността в социалната мрежа стигна до това твърдение заради квадратната гънка на роклята на Меган в областта на талията, където обикновено се закрепват записващи устройства. Някои дори стигнаха до заключението, че по този начин Меган може да събира материали за документалните си проекти за Netflix.

„Не мога да повярвам, че тя записва. Тя е просто ужасна и токсична жена. Надявам се, че крал Чарлз III е казал на Хари, че тя не трябва да идва на погребението“, възмущава се @Marilyn_1953.

„Меган Маркъл носи микрофон, за да използва смъртта на кралицата за своето риалити шоу Netflix?“, публикува потребител
ят @CiciTee1.
5 неудобни истини за Меган Маркъл

Вижте повече

5 неудобни истини за Меган Маркъл

„Тя поиска всичко най-скъпо за себе си и кръсти сина си на комикс“: 5 остри факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауер.

Феновете на Меган обаче отбелязаха, че хейтърите се държат доста "нелепо", вглеждайки се за толкова дребни детайли.

А близък до Маркъл човек, ексклузивно каза на Page Six, че обвинението е неоснователно.

„Това е поредната лудост и я наранява. Разбира се, тя нямаше микрофон“, заявява той.

Съвместната поява на принц Хари и принц Уилям със съпругите им на публично място се превърна в едно от най-обсъжданите събития след смъртта на кралица Елизабет II. По-рано в пресата повече се появи информация, че след като Хари напусна кралското семейство, премести се в Съединените щати и участва в разтърсващи интервюта, отношенията му с брат му са се влошили.

© Getty Images
Да бъде скандал: бунтарката Меган Маркъл отново разбуни кралството

Вижте повече

Да бъде скандал: бунтарката Меган Маркъл отново разбуни кралството

Херцогинята е решила да наруши още едно правило.