Меган Маркъл се скарала с асистентката си заради маркови подаръци

Меган нарушавала кралския протокол. Сефте!

© Getty Images

Слуховете за трудния характер на Меган Маркъл се носят отдавна. Но след премиерата на книгата "Придворни: Скритата сила зад короната" от журналиста Валентин Лоу, слуховете за това набират нови сили. В една от главите авторът разказва за кавгата между херцогинята и нейната лична асистентка Мелиса Тубати.


Меган Маркъл: Най-големите ми разочарования са детството и Хари

Вижте повече

Меган Маркъл: Най-големите ми разочарования са детството и Хари

Меган Маркъл говори в нов подкаст за детството си като в приказката за „Грозното патенце“ и разочарованието след брака си с Хари.

Причината за конфликта била, че Меган нарушила кралския протокол, приемайки подаръци от марки. В двореца Кенсингтън постоянно се доставяха кашони с дрехи, бижута и свещи. Според автора на книгата асистентката на Меган Мелиса Тубати постоянно й напомняла, че нарушава правилата, но тя не я слушала изобщо.

„Тубати изглежда прилежно е следвала правилото, че членовете на кралското семейство не могат да приемат подаръци от търговски дружества. Но на Меган това изобщо не й допадало“, цитира The Sun редове от книгата. Между другото, шест месеца по-късно Мелиса напуска сладката си длъжност.

Внукът на Мандела попиля Меган Маркъл

Вижте повече

Внукът на Мандела попиля Меган Маркъл

„Да победиш режима на апартейда, не е същото като да се омъжиш за бял принц“: внукът на Нелсън Мандела с остри критики към Меган Маркъл.