Меган Маркъл намекна за конфликт с принц Уилям

Нова седмица, традиционнo - нов подкаст на херцогинята на Съсекс. Този път Меган сподели какво мисли за жените феминистки.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Кралските фенове отново имаха възможността да се порадват на поредния традиционен подкаст на Меган Маркъл за платформата Spotify. Този път херцогинята на Съсекс говори за стереотипите за жените активистки заедно с актрисите Джамила Джамил и Шохре Агдашлу.

Джамила започна речта си с подкрепа за Меган, като каза, че няма представа как може да издържи толкова много негативизъм по свой адрес. Феновете отново отбелязаха, че изданието е истинска ода за калифорнийската принцеса и за нейното тежко положение.

„Не разбрах как толкова много глупости се изляха върху главата на толкова красива и талантлива жена. Но мога да кажа със сигурност, че те използваха тази омраза, за да изпробват и усетят силата ти. Меган, всички те просто се страхуват от теб.“ (Джамила Джамил за негативизма към Меган Маркъл).

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Меган не опроверга съвсем съжалението от страна на Джамила и сподели, че след сватбата си с принц Хари е получила подкрепа от определена "властна жена", която я молела да не се отказва от ролята си на активистка.

След дълга и впечатляваща пауза, по време на която слушателите започнаха да се чудят коя е тази жена (Опра Уинфри или Мишел Обама), херцогинята продължи да се рови из паметта си. Тя отбеляза, че така и не е разбрала защо вместо подкрепа активистките получават само „въртене на очи“ и призиви „да млъкнат и да седнат на стола“.

„Винаги съм била напрегната от това неизказано раздразнение, което витае около жените с активна позиция. Мога да бъда раздразнителна и аз!... Веднага след сватбата с мен се свърза една много влиятелна жена, чието име не мога да назова от уважение към нея. И тя ме помоли да не прекратявам активизма си, въпреки че животът ми се променяше скорострелно."

5 неудобни истини за Меган Маркъл

Вижте повече

5 неудобни истини за Меган Маркъл

„Тя поиска всичко най-скъпо за себе си и кръсти сина си на комикс“: 5 остри факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауер.

В това изказване на Маркъл, интернет потребителите видяха пряка препратка към конфликта с принц Уилям и Кейт Мидълтън. Известно е, че докато все още се счита за член на кралското семейство, Меган Маркъл продължава активно да лобира за идеите си и да моли Уилям да направи благотворителната си дейност възможно най-фокусирана върху правата на жените.

Както е известно, принц Уилям не смята да променя посоката и портрета на кралското семейство, срещу което възникна конфликтът. Близки твърдят, че той бил много напрегнат от прекалената мания на Меган да прокарва интересите си.

Припомняме, че след като напусна двореца и загуби статута си на член на кралското семейство, Меган Маркъл изостави своя благотворителен проект за подпомагане на жени, жертви на пожара в Grenfell Tower. Той премина под контрола на Кейт Мидълтън.

Меган Маркъл: Стереотипите ме доведоха до ДНК тест и ходене на пръсти

Вижте повече

Меган Маркъл: Стереотипите ме доведоха до ДНК тест и ходене на пръсти

Нова седмица - нов подкаст от херцогинята на Съсекс.