Меган изтри Кейт от работните си контакти

Херцогът и херцогинята на Съсекс нямат намерение да продължават каквито и да било работни отношения със своите роднини.

Херцогът и херцогинята на Съсекс нямат намерение да продължават каквито и да било работни отношения с някои от своите роднини.

Кейт Мидълтън - стил и женственост​

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►►Цветът, който Кейт и Меган никога не носят

Вярваш или не, но мина почти година, откакто принц Хари и Меган Маркъл взеха решението да се оттеглят като старши членове на кралското семейство и да се преместят в Калифорния заедно със сина си Арчи.

Меган Маркъл: всички обожават стила й! И има защо - виж в галерията долу

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

Откакто напуснаха Бъкингамския дворец, те бяха заети предимно със стартирането на фондация Archewell с нестопанска цел, партнирайки си с Netflix (Archewell productions) и продуцирайки подкасти на Spotify (Archewell Audio).

Въпреки че първоначалните им планове бяха „да поделят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка“, COVID-19 промени тотално промени намеренията им - двойката живя в Калифорния почти през всичките 12 месеца. Освен това двамата се ангажираха да останат близо до кралското семейство, дори след напускането си на двореца., потвърждавайки в изявление, че все още поддържат сърдечни отношения и биха искали да работят с някои роднини в бъдеще. Списъкът с потенциални партньори включва кралицата, принц Чарлз и принц Уилям. Но Кейт Мидълтън забележимо и натрапчиво отсъства от него.

„Възнамеряваме да отстъпим от отговорностите си като старши членове на кралското семейство и да работим за финансовата си независимост“, се казва в официалното изявление. „Очакваме с нетърпение да споделим всички подробности за тази вълнуваща следваща стъпка, докато продължаваме да работим с Нейно Величество Кралицата, принцът на Уелс и херцогът на Кеймбридж.“

През цялата изминала година в пресата се прокладват слухове за разрив между двамата братя, мнозина предположиха, че Уилям е посъветвал Хари да "преосмисли" отношенията си с Меган.