Меган и Хари: ще направят ли последната крачка към края?

Няма път назад: за какво Меган и Хари могат да бъдат отрязани завинаги от кралското семейство.

В началото на юни Меган Маркъл и принц Хари, заедно с децата си, дойдоха във Великобритания, за да отпразнуват платинената годишнина на Елизабет II. Изглеждаше, че сега херцозите най-накрая ще могат да стоплят отношения с кралското семейство, но и сега нещата не станаха точно така.

Сестрата на Меган Маркъл я съди

Според биографа Дънкан Ларкомб на съпрузите е поставен твърд ултиматум – ако разкажат какво се е случило зад вратите на двореца по време на тържествата, те вече няма да се считат за членове на семейството.

„Сега всичко зависи от тяхното поведение. Ясно е, че кралското семейство е направило крачка към помирението. Но Хари и Меган могат да съсипят всичко. В този случай те ще бъдат напълно изолирани от роднините. Това ще бъде краят”, казва експертът.


Както сме писали и по-рано, сега съпрузите активно си сътрудничат с популярни платформи. След като Меган и Хари се преместиха в Калифорния, те сключиха два големи договора с Netflix и Spotify. Естествено, ръководителите на компанията чакат херцозите да споделят с тях ексклузивна информация за живота в двореца.

Но дали ще го направят?

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки