Меган и Хари се връщат във Великобритания?

И ето защо отказват да се срещнат с Кейт и Уилям.

В началото на юни във Великобритания се проведе тържествено събитие в чест на платинения юбилей на Елизабет II, което продължи няколко дни. Това беше и първият път, когато Меган Маркъл и принц Хари се появиха в компанията на кралското семейство от две години насам. Според People херцозите на Съсекс отново ще се завърнат в Обединеното кралство.

Меган и Хари ще се появят на срещата на One Young World, която ще събере лидери от 190 държави. Според журналисти двойката планира да се срещне и с роднините си, но не и с Кейт и Уилям! Източници на Daily Mail твърдят, че херцозите ще избягват роднините си: „Не мисля, че ще се сблъскат един с друг, освен ако не е предварително уговорено“, казват запознати.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Този път поводът за посещението ще бъдат благотворителни срещи. Меган и принц Хари ще пътуват до Германия за Invictus Games. Съобщава се, че са много щастливи: „Принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, са щастливи да посетят няколко благотворителни организации, близки до сърцата им в началото на септември“, каза говорител на двойката.