Меган и Кейт сега са по-близки от всякога

Вътрешен човек говори за връзката между Меган и Кейт.

Вътрешен човек говори за връзката между Меган и Кейт.

Кейт Мидълтън - стил и женственост – в галерията долу

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

►►►Кейт за Меган и Хари: Това е унизително

40-годишната Меган Маркъл и 39-годишната Кейт Мидълтън никога не са били особено близки, но след като херцозите на Съсекс се оттеглиха и дадоха скандално интервю на Опра Уинфри, Меган и Кейт охладиха отношенията си още повече. Не е изненадващо: в интервю Меган каза, че херцогинята на Кеймбридж я е докарала до сълзи в навечерието на сватбата й с принц Хари.

Сега обаче, според запознати, херцогинята е готова да забрави миналите обиди и напоследък двете са много близки."Меган и Кейт се разбират добре и започнаха да общуват по-често. Връзката им никога досега не е била толкова близка. Те работят върху връзката си в името на семейството", споделя запознат пред Us Weekly.

Двете са затоплили отношенията си след раждането на Лилибет. Може би ги сближава фактът, че и Кейт, и Меган имат дъщери.

Меган наскоро стартира нова инициатива, проектът 40 х 40, който има за цел да помогне на жените да си намерят работа. Казват, че на Кейт много й допаднала идеята и имала желание да се присъедини към проекта. Братовчедката на принц Хари, принцеса Юджини, вече подкрепи този проект.