Меган и Хари се завръщат във Великобритания

Херцогът и херцогинята на Съсекс се завръщат у дома.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се завръщат у дома.

Списък на наследниците на британския трон, виж в галерията по-долу:

Галерия: Списък на наследниците на британския трон

Виж всички снимки

►►► Меган Маркъл показа двумесечната си дъщеря

Кралският експерт Кейти Никол излезе с изявление пред медиите, че херцогът и херцогинята на Съсекс планират да се върнат във Великобритания през следващите месеци. Това ще бъде първият път, когато Меган Маркъл се изправи лице в лице с Елизабет II и другите членове на кралското семейство, откакто двойката напусна двореца със скандал и се премести в САЩ.

През времето, в което семейството живее вече в САЩ, Хари се прибира два пъти у дома: на погребението на принц Филип през април и на откриването на паметника на майка му, принцеса Даяна, през юли. Меган обаче не го придружи в тези важни моменти „по основателна причина“.

Британските кралски особи отдавна не са виждали двугодишния син на двойката Арчи и тепърва трябва да се запознаят с новородената им дъщеря Лилибет. Никол казва пред списание Closer, че двойката има голям интерес да поправи взаимоотношенията си със семейството на Хари. Херцогът и херцогинята на Съсекс все още имат свой дом във Великобритания, въпреки че в момента принцеса Юджийни и нейното семейство живеят там.

„Времето преди Коледа се разглежда като чудесна възможност за помирение“, казва експертът. „Може да има смекчаване в семейните отношения, което би могло да проправи пътя за излекуване на този трагичен разкол. Това определено е едно от желанията на кралицата. Освен това принц Чарлз би искал да види своите внуци. Всички се надяват нещата да се подредят и всички да успеят да продължат напред."