Меган и Хари отново разочароваха кралицата

Принц Хари и Меган Маркъл не поздравиха Елизабет II за 70-та годишнина от управлението й.

Принц Хари и Меган Маркъл не поздравиха Елизабет II за 70-та годишнина от управлението й.

Меган Маркъл: всички обожават стила й!​ Виж в галерията по-долу:

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►► Меган и Хари казаха „Не“ на кралицата

На 6-и февруари кралицата на Великобритания отбеляза 70-годишнината от своето управление. Тя беше публично поздравена от всички членове на кралското семейство, с изключение на херцозите на Съсекс.

Мнозина смятат, че принц Хари и Меган Маркъл умишлено са пренебрегнали този празник, за да покажат своето неуважение към монархията: „Да се ​​пише за бедното детство на Меган, разбира се, е много по-важно от поздравяването на кралицата“ / „Изненадан съм, че намират време, сили и желание да говорят публично отново и отново за себе си, но не смятат за необходимо да покажат уважение към Елизабет II“ / „Надявам се че Хари и Меган няма да дойдат на честването на платинената годишнина през лятото... Малко вероятно е те да бъдат наистина добре дошли в Обединеното кралство“, пишат потребителите в мрежата.

Разбира се, имаше и такива, които вярват, че херцозите са поздравили Нейно Величество лично, без да използват пресата и социалните мрежи.

Припомняме, че по-рано The Sun съобщи, че кралското семейство не очаква пристигането на принц Хари и Меган във Великобритания скоро. Членовете на кралското семейство се страхуват, че Меган ще направи „друго шоу“ от евентуалното завръщане. Според кралския биограф Ингрид Сюард, ако херцозите на Съсекс решат да не дойдат във Великобритания, тогава „всички ще въздъхнат с облекчение“.