Меган Фокс: Животът ми е турнир по бойни изкуства

Меган Фокс разказа за живота с трите си деца: „Всеки ден е като турнир по смесени бойни изкуства“.

Меган Фокс разказа за живота с трите си деца: „Всеки ден е като турнир по смесени бойни изкуства“.

Звездните раздели през 2020, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звездните раздели през 2020

Виж всички снимки

►►► Меган Фокс иска да ускори развода

Брайън Остин Грийн и Меган Фокс имат три момченца: 8-годишния Ноа, 7-годишния Бодхи и 4-годишния Джърни, за които се борят в момента в процеса на развода си. Актьорите все още не са коментирали публично въпроса с попечителството над децата, но Фокс скоро бе гост в шоуто на Кели Кларксън, където разказа как се справя с възпитанието на малчуганите.

"Всеки ден по цял ден... това е като турнир по смесени бойни изкуства на UFC Fight Night... Вилиците са оръжия. Буквално трябва да живеем в стая, облечена с филц, за да запазим всички в безопасност" - пошегува се звездата.

В същото време тя отбеляза, че децата се разбират добре и се обичат, но постоянно се карат: "Те се обичат. Като всички деца са си най-добри приятели, но битката продължава без прекъсване, защото имат много енергия..."

След раздялата на родителите им децата на Меган и Брайън останаха с майка си, но актьорът се бори за съвместно юридическо и физическо попечителство над тях. Производството за развод на двойката продължава вече шест месеца и все още няма резултат. Според информация на близки на Грийн той усложнява нещата, докато Меган се опитва възможно по-бързо да приключи с делото.

В интервюто актрисата не коментира открито срещата и запознанството на новата си половинка и децата, и това дали се разбират или не, но според близки на Фокс тя е запознала Колсън с децата и те определено са одобрили новата любов на майка си.