Мат Лебланк и Кортни Кокс се прощават с покойния Матю Пери

„Всички сме толкова съсипани от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от колеги актьори. Ние сме семейство", написаха актьорите от „Приятели“. По-късно Мат Лебланк и Корни Кокс споделят чувства за смъртта на техния приятел.

от

Матю. С натежало сърце се сбогувам с теб. Дните, които прекарахме заедно, са сред най-хубавите в живота ми. За мен беше чест да снимам с теб и да те наричам приятел. Винаги ще мисля за теб с усмивка и никога няма да те забравя. Никога. Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен. Много те обичам. И вярвам, че тези 20 долара, които взе назаем от мен, сега определено ще останат при теб“, написа актьорът в социалните си мрежи.

© Getty Images

„Толкова съм благодарна за всеки момент, който прекарах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш с някого толкова близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих искала да споделя. Междувременно, ето един от любимите ми. За да дам малко предистория, Чандлър и Моника трябваше да прекарат една нощ в Лондон. Но поради реакцията на публиката това стана началото на тяхната любовна история. В тази сцена, преди да започнем да яздим, той ми прошепна забавна реплика. Често правеше такива неща. Беше забавен и мил“, подписа поста си Кортни и публикува откъс от сериала.

Тялото на актьора беше открито в джакузито на дома му в Лос Анджелис. Според съобщения в медиите точната причина за смъртта все още не е известна, но се съобщава, че не са открити забранени вещества. По предварителни данни смъртта е възможно да е настъпила в резултат на удавяне. Между другото, буквално преди броени дни излязоха резултатите от аутопсията.