Мат Деймън: Бен и Джей Ло няма да се оженят

Мат Деймън коментира отношенията на най-добрия си приятел и новата му половинка.

Мат Деймън коментира отношенията на най-добрия си приятел и новата му половинка.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Бен подари много скъп подарък на Джей Ло

Актьорът е сред най-близките приятели на Бен Афлек и разбираемо - е знаел за връзката му с певицата много преди официалното потвърждение от самата двойка. В скорошно интервю Деймън се опита да се пошегува с новата стара любов на приятеля си и съвсем открито сподели личното си мнение: „Толкова се радвам за тях. Той е най-добрият човек, когото познавам и наистина заслужава най-пълното щастие на света. Радвам се и за двамата."

Трябва да признаем, че връзката между звездите наистина изглежда перфектна. Мнозина с нетърпение очакваха годеж, но според източник на Daily Mail двойката не вижда смисъл да предприема отново тази стъпка.

И въпреки че Лопес е "напълно погълната" от връзката си с Бен (както Мат Деймън споделя), за съжаление на много фенове - тя не планира да се омъжи за него скоро.

„Те са отново заедно и дори са по-щастливи от преди. Успяха пак да обвържат животите и семействата си, и все още не чувстват нужда да се сгодят. И двамата бяха женени и не виждат необходимост да го направят пак. Те са истински влюбени и годежът няма да направи по-силна любовта им... Бен е хлътнал... той просто се прекланя пред същността й“

Мат Деймън и Бен Афлек са приятели още от 80-те години и оттогава приятелството им е станало още по-силно. Те са участвали в няколко филмови проекта заедно и самите признават, че са страхотен тандем както на сцената, така и в живота.